Un pic de Vapour Rub și respiri din nou

     Dragi mămici, chiar și tătici, nu știu voi ce experiențe ați avut cu prichindeii voștri, dar eu cunosc foarte bine ce înseamnă nopți nedormite, plâns, nasuri pline și oboseală. Am căutat o vreme, prin farmacii, un balsam cu uleiuri esențiale, care să-l ajute pe prichindelul meu să respire, pe timpul nopții. Am găsit câteva, dar la niște prețuri încât le-am refuzat instant. Așadar, când mi-au picat ochii pe Vapour Rub, mi-am zis „ăsta e!” și acum îl am. Norocul face ca-n ultima vreme să nu mai avem probleme așa multe cu respirația, cu răcitul, deci nu l-am folosit la adevăratul potențial. Doar l-am testat pe mânuțe, l-am mirosit, ne-am „împrospătat” pe loc și înapoi în dulăpiorul de medicamente cu el. Oricum, este genul de medicament pe care este bine să-l ai, dar să nu-l folosești… nu ? 🙂 Să fie la îndemână, dar să nu avem nevoie de el. 

      Așadar acesta nu este un articol despre beauty, ci unul practic, care vă va prinde bine, mai ales că se apropie anotimpul năsucurilor înfundate: iarna. Iar pentru cei cu diverse alergii, este bun și primăvara.

      Ce este Vapour Rub și cum se folosește?

     Vapour Rub este un unguent cu efect decongestionant. Conține un amestec de uleiuri de eucalipt, cimbru și mentol, care vă desfundă nasul imediat. Vaporii din acest unguent au capacitatea de a face respirația bebelușilor și copiilor mai ușoară, astfel încât ei să poată fi hrăniți fără probleme și totodată să poată dormi liniștiți. Unguentul se aplică în cantitate mică pe pieptul copilului. Alternativ sau preventiv, se poate aplica Vapour Rub pe o bucată de material textil care se așează în zona în care stă copilul (chiar și sub perna lui), însă fără să îi fie la îndemână.

     Bebelușii pot avea probleme de respirație din nenumărate motive: răceli, alergii, infecții, tahipneea tranzitorie, sindromul de detresă respiratorie. În toate aceste afecțiuni, Vapour Rub poate completa cu succes celelalte indicații medicale.

     Vapour Rub are și rol de prevenție, precum și de ameliorare a congestiei nazale. Poate fi folosit pentru a ușura respirația copiilor sau pentru a purifica aerul din camera copilului. În perioadele cu incidență mai mare a virozelor și a alergiilor, Vapour Rub ajută la prevenirea acestor afecțiuni. Dacă mă întrebați pe mine, poate fi folosit cu succes și de către adulți. Mai multe detalii găsiți online pe Snufflebabe.ro sau pe pagina lor de facebook Vapour Rub Romania. Produsele le găsiți în Farmacia Tei, Bebe Tei, Help Net, Sensiblu, Farmacia Dona, Duc Farm, Farmacia Ana Maria, dm drogerie markt și chicbebe.ro, în variantele:

  1. Vapour Rub Snufflebabe, 24g, pentru bebeluși începând de la 3 luni, preț aproximativ 17 lei
  2. Vapour Rub Bell’s, 50g, pentru bebeluși începând de la 6 luni, preț aproximativ 22 lei (prețurile pot varia în funcție de farmacie/magazin).

Ați folosit și voi aceste decongestionante nazale?

💜

3 comentarii la „Un pic de Vapour Rub și respiri din nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *