Ten luminos cu Paula’s Choice

     Observ că Paula’s Choice, în ultima perioadă, s-a axat pe obținerea unui ten luminos. Și bine face. Un ten luminos arată că este mai sănătos și pare mai tânăr. Luna trecută au lansat masca pentru iluminare Radiance Renewal Mask, iar luna aceasta vin cu încă o noutate, menită tot pentru a restaura luminozitatea tenului – Resist Anti-Aging Brightening Essence. 

     Este un tratament fluid pentru estomparea petelor, cu efect revitalizant asupra tenului obosit, cu aspect cenușiu. Combinația de arbutin (v-am scris AICI ce este arbutina), vitamina C, niacinamide, acetyl glucosamine (skin-identical ingredient cu proprietăți de reparare/refacere), acid hialuronic, peptide și extracte de plante acționează împreună pentru a restaura luminozitatea tenului și a ameliora petele, liniile fine și ridurile. Pentru mine sună halucinant de bine.

     Resist Brightening Essence are textură fluidă și combină eficacitatea arbutinului cu o serie de extracte de plante și vitamine care au efecte dovedite în a îmbunătăți aspectul tern, obosit, cenușiu al pielii și efecte dovedite pentru a uniformiza culoarea pielii. Formula produsului acționează rapid pentru a obține un ten mai luminos cu aspect și culoare mai uniformă. Este ideal pentru toate tipurile de ten în special pentru tenul tern, lipsit de luminozitate și tenul ce prezintă culoare neuniformă.

    Ingrediente: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Arbutin, Acetyl Glucosamine, Ascorbyl Glucoside (vitamin C), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract, Morus Alba Root Extract, Niacinamide, Hyaluronic Acid, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Allantoin, Adenosine, Silanetriol, Carbomer, Polysorbate 20, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

     Eu nu cred că am nevoie de acest produs, nu am tenul tern sau pete și nici nu este lipsit de luminozitate, dar vă spun cu mâna pe inimă, că dacă o să am vreodată ocazia, îl voi folosi fără să stau pe gânduri. Combinația de ingrediente este perfectă, este aproape tot ce ai nevoie să dai tenului la un loc. Doar să mărească recipientul la 2l, ca să-mi ajungă! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *