Resist 10% Niacinamide Booster, Paula’s Choice

     Sau mai pe înțelesul nostru un ser concentrat cu o concentrație de 10% niacinamide (cea mai mare concentrație de pe piața cosmetică internațională) gândit pentru a îmbunătăți aspectul tenului nostru. 

     Este articolul cu numărul 150 și vreau să onorez acest număr cu un review al unui produs foarte bun. Este vorba despre serul concentrat de la Paula’s Choice, 10% Niacinamide Booster din gama Resist.

     Niacinamidele (sau vitamina B3) fac parte din elita ingredientelor benefice, alături de acidul hialuronic, de vitamina A, vitamina C și multe altele. Așadar căutați să le integrați în rutina voastră de îngrijire, iar tenul vostru vă va mulțumi. Este un concentrat care ajută la micșorarea porilor dilatați și de asemenea îmbunătățește aspectul tenului prin ameliorarea semnelor de îmbătrânire, a ridurilor fine. Serul se adaugă în crema voastră hidratantă, sau în serul pe care-l folosiți sau, se poate folosi chiar ca atare, direct pe ten. Poate fi folosit și seara și dimineața, cu mențiunea că, după ce-l aplicăm dimineața, trebuie să folosim o cremă cu SPF de minim 25.

      Am avut doar două mostre din acest booster, dar au fost de ajuns pentru a-mi face o părere, mi-au ajuns destul, cred că 2 săptămâni. Ca o lacomă ce sunt, nu l-am amestecat cu nicio cremă sau ser, ci l-am așezat direct pe față. Să întineresc în 5 minute  😀  Evident că asta nu s-a întâmplat, în schimb tenul meu a început să arate din ce în ce mai bine, chiar după prima folosire. Mi-a plăcut textura apoasă care este nelipicioasă și incoloră. Eu l-am folosit doar seara, nu-mi place să-mi aplic pe timpul zilei nimic cu potențial foto-sensibilizator. Și-așa avem razele soarelui de care trebuie să ne protejăm. Așadar, în aceste 2 săptămâni de folosire a boosterului cu 10% concentrație de niacinamide, porii s-au mai închis iar tenul meu a început să arate mai bine. Pielea feței este mai netedă, mai plină, pare mai fermă. Tenul meu arată bine. Nu am întinerit, dar pot spune că am observat cu ochiul liber cum s-a încetinit procesul de îmbătrânire. 

      Am gânduri mari iarna aceasta: vreau să-mi iau produsul full-size și ca să fie răsfățul complet îmi doresc și serul cu acid hialuronic Resist Hyaluronic Acid Booster. Iarna asta îmi propun să am mare grijă de hidratarea tenului meu.  Niacinamidele împiedică deshidratarea, iar acidul hialuronic restaurează hidratarea. Nu sună bine? Ne vedem la primăvară, cu un super ten! 

💜

5 comentarii la „Resist 10% Niacinamide Booster, Paula’s Choice

  1. De unde pot achizitiona mostre de la Paula’ choise? As vrea sa incerc anumite produse inainte si sa vad cum reactioneaza tenul meu.
    Ce imi recomanzi pt un ten de 22 ani , mixt, neuniform si cu anumite bubite( care sincer nu stiu de la ce au inceput sa- mi apara. Nu sunt cosuri.)
    Pana acum jumatate de an nu am avut probleme cu tenul. Chiar nu imi faceam griji ca trebuie sa acopar vreo ceva. Pot spune ca am avut o fata impecabil insa ceva s- a intamplat….

  2. Buna, Ce rau imi pare ca n am stiut de workshop-urile din Bucuresti Am si eu cateva pete maronii pe obraz (mi a sarit ulei incins cu vreo 12 ani in urma insa n-a fost prea grav incat sa ajung la spital), am fost la dermatolog (si cu alte prb.- dar dupa multi ani) sperand ca voi putea scapa de ele (chiar daca am folosit de la Uriage o crema depigmentara)fie chiar si printr-o interventie la vreo clinica specializata (recomandata de dermatolog insa n a fost asa).Mi s a spus ca nu dispar. Dupa descrierea de sus cred ca se incadreaza la 2 (cicatrici postcombustionale) si 4 (cicatrici hipercrome). In afara de asta m ar interesa o crema cu retinol (am tenul uscat, sensibil si cuperoza).Nu gasesc preturile produselor Paula s Choice. Multumesc pt timpul alocat. Bafta in tot ce faci si multumiri pt informatii

    • Imi cer si eu scuze că-ti răspund atât de târziu, dar acum am văzut comentariul tău.
      Ai încercat până la urmă serul cu niacinamide? De atunci au mai scos un super produs cu niacinamide in concentratie de 20% (Clinical Niacinamide 20% Treatment) si inca un produs nou impotriva petelor care se cheama Clinical Discoloration Repair Serum. Le gasesti pe toate pe siteul lor: paulaschoice.ro si acolo au si preturile.
      Si tot acolo gasesti si produse cu retinol, destule, sper sa fie unul care sa ti se potriveasca.
      Sfatul meu ar fi sa le scrii un email la [email protected] si sa le povestesti ce probleme ai si vrei sa tratezi, iar fetele de la Paula’s Choice sunt serioase si-ti vor raspunde cu siguranta.
      Baftă și ține-mă la curent!
      😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *