Noutăți Melkior, oje semipermanente și eyeliner

     Melkior a creat o nouă colecție de Oje Semipermanente de 4,5 ml cu 14 nuanțe superbe: Ever After, Ever Glam, Ever Satin, Ever Wish, Ever Clasic, Ever Love, Ever Self, Ever Joy, Ever and Ever, Ever Nostalgic, Ever Young, Ever Shine, Ever Grej, Ever Cloud.
În plus, acum există și Base Coat și Top Coat în flacon de 4,5 ml.

Melkior-oja-semipermanenta-ZonaMov

     Când alegem oja semipermanentă? Iată câteva ocazii perfecte: dacă ne grăbim și nu avem răbdare să se usuce culoarea lacului de unghii; dacă nu putem merge săptămânal la manichiură; dacă avem unghii subțiri și nu ne rezistă lacul de unghii; dacă, pur și simplu, ne place aspectul mai sticlos al culorii semipermanente.

     Ce avantaje are manichiura cu ojă semipermanentă? Oja semipermanentă este din ce în ce mai căutată. Se aplică aproape la fel de ușor ca și oja obișnuită, se “usucă” mult mai repede, are un luciu puternic, nu necesită pilirea unghiei, rezistă cel puțin 2 săptămâni, se poate aplica atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false. De asemenea, se îndepărtează simplu și rapid.

Avem și o ofertă cu ocazia lansării: 1 + 1 CADOU Oja Semipermanenta 4,5 ml

Melkior-oje-semipermanente-Zona-Mov

     Și încă o super noutate: noul Eyeliner Cream creat de Melkior. Este un produs cremos, rezistent, mat. Tușul Cremă Pentru Ochi poate fi folosit zilnic cu ușurință, aderă perfect pe pleoapă și se aplică foarte ușor cu ajutorul pensulei pentru tuș.

eyeliner-cream-melkior-ZonaMov

Sfatul specialistului: De ce merită să folosești Eyeliner Cream?

  • Eyliner Cream se deosebește de eyeliner-ul lichid prin faptul că este mult mai rezistent, se întinde mult mai ușor și este recomandat și pentru persoanele cu pleoapa ușor ridată (fiind atât de cremos, nu se întrepătrunde în ridurile naturale ale pleoapei).
  • Eyliner Cream este negru intens, e rezistent la transfer și se folosesște foarte ușor pe semi-conjunctivă (se conturează mult mai intens și mai saturat față de conturarea cu un creion de ochi).

eyeliner-cream-melkior-zona-mov

Aveți grijă: Eyeliner Cream este un produs care se usucă rapid, deci mare atenție la modul în care țineți cutiuța când nu lucrați cu el; cutiuța trebuie să stea închisă, altfel prinde aer și produsul se usucă.

  • Cum se aplică? Se lucrează cu atenție, se ia produs cu pensula și se începe aplicarea lui dinspre interiorul ochiului spre exterior. Te poți juca pentru a realiza diferite tipuri de machiaje pentru ochi. De exemplu, îl poți folosi ca bază pentru smokey eyes, adică poți face un smokey eyes în textură cremoasă. Apoi trebuie fixat cu fard de pleoape în orice nuanță (negru, maro, auriu etc.).

Melkior-Eyeliner-ZonaMov

Ce vă luați sau ce v-ați luat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *