Noutăți îngrijire ten și corp de la Yves Rocher

     Știu că multe dintre voi folosiți și apreciați produsele de îngrijire de la Yves Rocher, de aceea vă invit să vedeți astăzi ultimele apariții în materie de îngrijire corp și ten de la mult îndrăgitul brand francez. 

     Începem cu ultima noutate lansată luna aceasta, noiembrie: noul demachiant pentru ochi cu albăstrele bio – Yves Rocher reinventează gama de demachiante. O nouă formulă pentru demachiantul delicat și noi ambalaje pentru ansamblul gamei. Totul cât mai natural. Albăstrelele sunt cultivate în La Gacilly, Franța. Avem un Demachiant delicat pentru ochi sensibili a cărui formulă îndepărtează dintr-un singur gest toate urmele de machiaj și respectă ochii sensibili și

un Demachiant expres pentru ochi – un demachiant bifazic care  îndepărtează machiajul dintr-un singur gest și nu are efect gras. Potrivit și pentru machiajul waterproof. Disponibil la flacon de 100 ml – 22,9 lei și la flacon de 200 ml – 33 lei.

     Elixir Jeunesse – Serul elixir cu dublă acțiune pentru tinerețea tenului, un ser concentrat care contribuie la diminuarea ridurilor fine, tenul capătă un aspect odihnit iar luminozitatea este restabilită. Se aplică pe ten câteva picături, dimineața și seara, înaintea cremei hidratante. 

     Mai departe, avem Pudra exfoliantă pentru prepararea gomajului 100% de origine naturală. Este compusă din argilă verde, mușețel, caisă, pudră de baikal, zahăr brun-roșcat, piatră ponce și celuloză. Se dozează pudra în funcție de nevoile personale, se adaugă un gel pentru curățare preferat și așa v-ați făcut un gomaj pentru ten adaptat nevoilor voastre. 

 Și, în sfârșit, o gamă întreagă cu extract de Arnică pentru îngrijirea mâinilor în care găsim:
1. Cremă pentru hidratarea intensă a mâinilor – cu textură fină și lejeră,
2. Cremă pentru înfrumusețarea mâinilor și unghiilor – mâini hidratate până în vârful unghiilor,
3. Cremă ultra-nutritivă pentru mâini – intens hrănite și o senzație de confort și catifelare,
4. Ulei exfoliant pentru mâini – textură care se transformă în lapte în contact cu apa și pielea,
5. Balsam pentru mâini împotriva frigului – repară și redă senzația de confort mâinilor.

Ia ziceți repede: pe care dintre acestea le aveți și cum sunt?

Mâine vă arăt minunățiile cu tematică de Crăciun, ca să vă planificați cadourile deja 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *