Inovații MAKE UP by Yves Rocher

     Pentru că toamna a fost bogată în tentații care mai de care, haideți să recapitulăm noutățile Yves Rocher de toamnă, lansate luna trecută, în octombrie. Astăzi doar pe cele de machiaj. Sunt destul de multe și atât de drăguțe încât vă avertizez că vi le veți dori pe toate, așa ca și mine  🙂

 1) Prima dată avem Fondul de Ten Cremă – Zero Defecte îmbogățit cu ulei de trandafir Damascena care are proprietăți regeneratoare. Combinația ideală dintre un fond de ten cu proprietăți de uniformizare și o cremă nutritivă, pentru un ten fără defecte, cu senzație de confort pe toată durata zilei. Ideal și pentru tenul foarte uscat. Disponibil în 10 nuanțe. 

Yves-Rocher-zero-defaut--bej-deschis-zonamov     yves-rocher-zero-defaut-roz-luminos-zonamov

Bej deschis                                                                                  Roz luminos 

  2. Pudra pulbere luminozitate și aspect natural – Pure Light – fixează machiajul și oferă luminozitate tenului, cu o textură ultra fină, îmbogățită cu extract din orez. Lasă pielea să respire și evidențiază strălucirea naturală a tenului. Disponibilă în 4 nuanțe.

yves-rocher-bej-rose-zonamov

3. Fard de obraz culorile naturii – îmbogățit cu extract din ulei de trandafir Muscat, culori puternic pigmentate și texturi mătăsoase. Disponibil în 10 nuanțe. 

 yves-rocher-roz-fucsia-zonamov    yves-rocher-roz-hortensie-zonamov

Roz fuchsia                                                             Roz hortensie

4. Noile farduri de pleoape culorile naturii în 45 nuanțe, 3 efecte: mat, sidefat, strălucitor, ultra pigmentate.

yves-rocher-fard-pleoape-zonamov

5. Și nu în ultimul rând, noua apă de parfum Accord Chic – Secrets D’Essences – un parfum oriental, floral, cu note condimentate. Conține extract de trandafir, elemi, iris, benzoin și tămâie. Accord Chic devăluie o feminitate îndrăzneață, elegantă, unică. Cartonul cutiei parfumului este din carton provenit din păduri gestionate în mod durabil, iar flaconul este din sticlă reciclabilă. 

 yves-rocher-accord-chic-zonamov

Pe care dintre acestea le aveți și pe care mi le recomandați? 
Mâine, aveți alte noutăți tot de la Yves Rocher. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *