MustaeV Mood Therapy Mask

    Cele mai simpatice măști pentru ten sunt cele de la MustaeV, categoric. Dacă știți altele mai drăguțe, vă provoc să-mi spuneți care sunt acelea. 😛 Măștile pentru ten de la MustaeV sunt gândite ca o terapie completă: acționează atât asupra tenului, cât și asupra stării de spirit. Sunt gândite complex, pe principiul „ce simțim în interior se vede și în exterior, își poate pune amprenta asupra tenului nostru“. De aceea, aceste măști ne îmbunătățesc atât starea de spirit, cât și aspectul tenului. Bine, acum nu vă gândiți la ele, ca la niște medicamente euforice, însă dacă ele îmbunătățesc aspectul pielii noastre, asta ne va face automat să ne și simțim mai bine. Mi se pare o idee bine gândită, deoarece e simplu: când arătăm bine, ne simțim bine. Corect?

     Toate sunt patru: 1. Whitening Joy Mask (cu efect de albire a tenului + bucurie) – uniformizează culoarea tenului și îmbunătățește claritatea tenului – conține niacinamide  2. Cooling Anger Mask – răcorește, calmează tenul iritat, îi redă luminozitatea și tonusul calmând astfel „furia“ – conține sodium hyaluronate 3. Vitamin Sadness Mask – revigorează, hrănește tenul, redându-i strălucirea + îndepărtează starea de „tristețe“ și cea de-a 4-a este Moisture-Lifting Pleasure Mask care are efect de energizare și de înviorare a tenului pentru a crea o stare de plăcere. 

      Bineînțeles că prima dată, m-am „înfipt“ în masca mov – Moisture-Lifting Pleasure Mask. Se aplică la fel ca orice altă mască de acest gen, tip pânză. După demachiere, pe fața curată, se întinde masca pe față, potrivind-o în jurul ochilor, nasului și gurii, se lasă să acționeze 10-20 minute, după care se dă jos, îndepărtându-se excesul de gel de pe față. Recomandările sunt să nu clătiți masca de pe ten, dar eu nu m-am putut abține și am îndepărtat excesul cu apă. După care mi-am continuat rutina de îngrijire a tenului, seara. Pânza măștii este super îmbibată cu soluție. Indicațiile sunt ca soluția/lichidul care rămâne în plicul măștii, să îl aplicăm pe gât și pe mâini. Este destul de mult lichid care cred că mi-ar fi ajuns pentru ambele mâini, de sus până jos, dacă vroiam. Dar am fost cuminte și am aplicat doar pe gât și pe mâini. Restul a rămas în plic. Masca este de unică folosință, nu o folosiți decât o singură dată, chiar dacă există soluție cât pentru 3 sau 4 folosiri. După deschidere, ingredientele iau contact cu aerul și lumina și, în timp, ele își pierd proprietățile. 

     Mirosul este unul floral, zic eu. Și cred că este dat de parfumul care se află pe la mijlocul listei de ingrediente. Așadar, dacă aveți tenul sensibil, sau nu tolerează bine acest ingredient, să fiți informate că el există printre ingrediente. După mască, mi-am simțit tenul hidratat, catifelat, tonifiat, ba chiar pot să spun revigorat. Ceea ce înseamnă că masca și-a făcut treaba. Ce am făcut eu diferit față de recomandări a fost să o clătesc de pe față (tocmai din pricina ingredientului parfum) și apoi mi-am continuat rutina cu crema mea hidratantă și ser. Pentru cei care nu au ten sensibil și care tolerează bine ingredientul parfum, masca poate fi folosită exact conform recomandărilor, lăsând-o pe față (îndepărtând doar excesul), pentru că oferă hidratarea necesară în seara în care o folosiți. 

     Urmează să folosesc și celelalte trei măști dar, după această primă experiență, sunt sigură că fiecare din ele își va face treaba pentru care a fost gândită. Dacă sesizez vreun detaliu în plus sau neconcordanță, voi reveni cu review ca să fiți și voi informate. Le găsiți pe situl mustaevusa.com, dacă vă fac cu ochiul. 

     Ați încercat vreo mască terapie MustaeV? Cum vi s-a părut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.