Bourjois, Red in The City

     Dacă nu știați că sunt elegantă, nu-i nicio problemă, nici eu nu știam până azi. 🙂 Speram eu în secret, dar azi mi-am făcut beauty-testul <Ce model de Femeie pariziană chic sunteți> iar rezultatul este: sunt Femeia Pariziană Elegantă. Acestui model, cel mai bine i se potrivește nuanța de Roșu rozaliu luminos, evidențiat prin nuanța It’s redding men (Rouge Edition Velvet, nr. 18) și prin nuanța Cherry my chérie (Rouge Edition 12 heures, nr. 34), de la Bourjois

Bourjois-Zona-Mov-2016-Red-in-the-city

Bourjois-ZonaMov-Red-in-the-city

     Femeia Pariziană Elegantă este femeia pariziană muncitoare care întotdeauna aleargă de la birou către alte activități, evenimente și abia apoi acasă. Care este stilul ei? O pereche de balerini pentru a putea fugi atunci când este în întârziere, asociați cu look-ul chic al oricărei femei pariziene muncitoare. Ea știe ce își dorește de la viață și… care îi este stilul. Nuanța de roșu care i se potrivește este roșul rozaliu luminos ce reprezintă eleganța pariziană care știe cum să combine culorile mai bine decât oricine. Sună bine, nu?

     Celelalte modele de chic parizian sunt: Femeia Pariziană Casual ChicFemeia Pariziană Chic ClasicăFemeia Pariziană Fashion Glamour și Femeia Pariziană Trendy Hipster

  ♥   Femeii Pariziene Casual Chic i se potrivește nuanța de Neon Roșu Portocaliu vibrant și plin de energie, POPPY ROUGE – mereu în tendințe, perfect pentru ținutele clasice în dungi: un amestec vibrant de roșu și oranj care scoate din anonimat stilul casual al oricărei mademoiselle chic.

Culoare mată: Noul Rouge Edition Velvet, nuanța 03 Hot Pepper

hot-pepper-bourjois-zona-mov-red-in-the-city

Culoare semi-mată: Noul Rouge Edition 12 heures, nuanța 43 Rouge Your Body

rouge-your-body-bourjois-zona-mov

     Femeii Pariziene Chic Clasică i se potrivește nuanța de Roșu Profund și elegant, CLASSIC ROUGE – o culoare clasică, elegantă mereu asortată cu geanta ta. Un „da” hotărât stilului simplu, dar sofisticat, definiția perfectă a clasicului stil parizian: pur și intens în același timp.

Culoare mată: Noul  Rouge Edition Velvet, nuanța 15 Re(d) volution

bourjois-redvolution-zona-mov

Culoarea semi-mată: Noul Rouge Edition 12 heures, nuanța 44 Red-belle

bourjois-red-belle-zonamov

     Femeia Pariziană Fashion Glamour este înnebunită după modă, pasiune pariziană, Bordeaux se impune în mod categoric ROUGE BORDEAUX – elegantă pentru o ținută de seară. Roșu pasional și seducător care va rămâne mereu în tendințe.

Culoare mată: Rouge Edition Velvet, nuanța 08 Grand cru

bourjois-grand-cru-zonamov_opt

Culoare semi-mată: Noul Rouge Edition 12 heures, nuanța 45 Red-outable

bourjois-redoutable-zona-mov_opt

  ♥   Femeia Pariziană Trendy Hipster – pionier și avangardist  Roșu neo: Roșu închis cu tonuri calde de maro – DARK BROWN ROUGE – energic, perfect asortat cu geaca de piele. Când mademoiselle chic alege această nuanță în tonuri de roșu închis cu reflexii maronii, cu siguranță este o trend-setteriță.

Culoare mată: Noul Rouge Edition Velvet, nuanța 19, Jolie-de-vin

bourjois-jolie-de-vin-zona-mov

Culoare semi-mată: Noul Rouge Edition 12 heures, nuanța 46, Burgund’it

bourjois-burgund-it-zona-mov

     Gama de rujuri Red in the City, ediție limitată, completează cu 4 nuanțe noi rujurile Rouge Edition Velvet și cu 4 nuanțe rujurile din colecția Rouge Edition 12 Heures. Formula lichidă și cremoasă, asigură un aspect mat sau semi-mat și bineînțeles plasează buzele roșii în centrul atenției.

     Noul ruj Rouge Velvet are o formulă inovatoare care oferă un finish mat și o culoare intensă ce rezistă până la 24 de ore datorită pigmenților puri, iar luminozitatea și catifelarea nuanței este asigurată de uleiurile din compoziția acestuia.

     Noul ruj Rouge Edition 12 Heures oferă o acoperire și un finish semi-mat, iar textura cremoasă asigură confort de până la 12 ore. 

     Deci, voi ce tip de femeie pariziană chic sunteți? Ce roșu vă place?

     Știți că Bourjois vă așteaptă în perioada 12 – 15 octombrie în magazinele Carrefour din Băneasa, Constanţa, Braşov şi Ploieşti pentru a descoperi care este modelul de femeie pariziană care te reprezintă? Participă la campania #BourjoisRedinTheCity şi poţi câştiga roșul preferat.

#RougeEditionVelvet #RougeEdition

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *