Aranjamente rustice, de toamnă la Floria.ro

     Floria.ro a lansat colecția de aranjamente florale dedicată sezonului de toamnă. Pentru această colecție, designerii Floria.ro au ales o îmbinare între stilul elegant și accente rustice, precum: spice de grâu, castane, frunze uscate și vase din lemn, ceramică sau metal.

     Nuanțele tomnatice de arămiu, oranj, cărămiziu, violet purpuriu, galben arzător, roșu bordeaux și verde natur se îmbină perfect și formează aranjamente florale elegante, cu un aer de nostalgie și visare, specific toamnei.

Cala, floarea elegantă a sezonului

     Calele galbene și cele portocaliu-mango sunt prezente în aproape toate propunerile designerilor floriști ai Floria.ro pentru colecția din acest sezon. Acestea sunt puse alături de trandafiri, gerbera, floarea soarelui, crizanteme, solidago, levănțică, amarilis sau hypericum, pentru a crea buchete și aranjamente florale elegante, dar cu o prezență plină de intensitate.

Detaliile rustice, emoții de toamnă

     Particularitatea colecției propusă de Floria.ro în acest sezon este dată de includerea creativă a accentelor rustice. Bucăți din lemn, spice de grâu, castane sau frunze uscate se îmbină cu florile elegante cu forme bine definite – cale, amarylis, orhidee. Acestea dau un aer de natură îmblânzită, de eleganță în buchete surprinzătoare și memorabile, care vor trezi emoții … de toamnă.

     Întreaga colecție de toamnă propusă de floriștii Floria este disponibilă pe floria.ro/colectia-de-toamna.

Ce-mi plac!! Superbe!

Voi ce spuneți?

Un comentariu la „Aranjamente rustice, de toamnă la Floria.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *