În vizită la magazinul PUPA Milano

     La magazinul PUPA Milano din Mega Mall nu am ajuns, dar pe acesta din noul mall Park Lake Shopping Center, nu l-am mai ratat. Tânjeam după produsele PUPA, le recunosc dintr-o mie, după ambalajele elegante roșu intens și argintiu. Cunosc brandul încă de când eram mică, mama a avut câteva produse PUPA, chiar și unele prietene de-ale ei și m-am bucurat când au reapărut la noi în țară. Mi-au stârnit amintiri din vremurile copilăriei, am devenit nostalgică și mi-a fost clar că trebuia să am și eu produsele mele PUPA. 

     Ei bine, acum am și este doar începutul. Am fost pe 1 septembrie la deschiderea Park Lake în sectorul 3 și, după ceva căutări, am găsit magazinul. Este elegant, aerisit, ordonat și plin de tentații. 🙂 De-abia așteptam să văd produsele Pupa, să le testez, să le descos pe fiecare în parte. Am petrecut o grămadă de timp în magazin, pur și simplu vroiam să văd tot. Și pentru pasiunea mea pentru cosmetice dar și pentru că-mi aduceau aminte de produsele Pupa ale mamei. Fetele din magazin au fost foarte amabile, foarte răbdătoare și gata să mă ajute cu orice întrebări aș fi avut și, credeți-mă că am pus o mulțime de întrebări. 🙂 Am insistat la secțiunea de rujuri (mai ales la cele mate pe care le prefer), la farduri (am pus ochii pe câteva mate, dar mi-au făcut cu ochiul și câteva sidefate taupe), dar și la oje (nude-uri drăguțe, rozuri frumoase și câteva nuanțe de albastru tare interesante). 

     Am văzut și noua colecție de toamnă Velvet Garden, creată, parcă, special pentru mine și pentru blogul Zona Mov, având ambalaje și nuanțe predominant mov. Ia uitați cu ce frumuseți elegante și mov ne îmbie Pupa la început de toamnă!

     Într-un final mi-am ales un ruj lichid nude cu finish mat I’m Matt Lip Fluid – nuanța 011 și o ojă nude-ish din gama Lasting Color Gel – nuanța 026. Evident, că lista mea de dorințe de la Pupa conține multe alte produse (palete de farduri, multe alte oje și rujuri, serum-uri, creioane, fond de ten), dar o luăm încet, pe rând și cu cap. Prețurile sunt rezonabile, eu, sincer, mă așteptam să fie mai mari. La casă am beneficiat și de o binevenită reducere de 30%, deoarece mi-am făcut cardul de fidelitate Pupa, cu care voi avea parte de multe alte avantaje (discount de 50% de ziua de naștere, acumulare de puncte la cumpărături de minim 45 lei, etc.). Și am primit și o mostră din serul 3D Lifting cu efect repoziționant – față și gât, pe care abia aștept să o încerc. 

     Mai multe detalii despre produsele mele PUPA veți citi, după ce le folosesc, într-un nou articol, cum se cuvine. Voi ați fost în magazin? Ce produse PUPA aveți? Ce-mi mai recomandați?

♥ ♥ ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *