În vizită la magazinul NYX din Park Lake, București

     Zâmbetul și viteza pe care le-am avut eu, ieri, în drum spre magazinul NYX Cosmetics din București, vă doresc și vouă în tot ce faceți! Succes garantat! 🙂 De la primele anunțuri din social media despre deschiderea acestui magazin în București, am avut un zâmbet continuu pe față. Nu am înțeles de ce primul magazin fizic NYX a fost deschis în Constanța, dar, de ieri nici nu mai contează. Atâta vreme cât avem NYX și în București, ca să putem testa produsele și nuanțele, eu sunt mulțumită. 

     După cum bine știți, ieri 1 septembrie, s-a deschis noul mall ParkLake Shopping Center în sectorul 3 și o dată cu el, mult iubitul meu magazin NYX. Multă lume, nebunie, aglomerație mare, multe mașini, dar mie nu mi-a păsat, am urmat Waze-ul și am ajuns fără probleme la mall. Mai că nu am alergat prin mall să mă conving că magazinul chiar este acolo 😀 Când am ajuns în fața lui, m-am liniștit, am respirat adânc și ca și cum nu de-abia așteptam să testez produsele NYX, am dat năvală. Efectiv. Dar să nu mai spuneți la nimeni, nu este un comportament dezirabil. 😛 Am salutat fetele NYX din magazin de-abia după ce am swatch-uit vreo două produse.

     Cred că am stat vreo 2 ore în magazin, pur și simplu am vrut să văd toate produsele NYX. Nu aveți de unde să știți pentru că nu v-am mai spus, dar eu sunt mare fan NYX. Le folosesc deja de câțiva ani și m-am convins de calitatea lor. Farduri super, nuanțe minunate, rujuri super pigmentate, blush-uri și primere nemaipomenite. Am ieșit din magazin pentru că mi-am adus aminte că aveam o întâlnire, că altfel mai stăteam. Și-așa am ieșit din magazin exact la ora la care trebuia să fiu deja la întâlnire… Nu am apucat să văd toate paletele de farduri, la fonduri de ten și corectoare nici nu am ajuns, doar am aruncat o privire către ele. Nu am apucat, deci, să aprofundez chiar toate produsele, dar am timp, pot să mă duc oricând, nu? 

     De când a apărut gama Lingerie cu rujurile nude mate, mi-am dorit foarte mult un ruj din această gamă, așa că m-am dus direct la raftul lor și cu greu m-am decis la doar o nuanță, la nuanța 02 Embellishment. Din gama LIQUID Suede mi-am ales nuanța 12 Vintage/Retro și ultimul lucru pe care am pus mâna înainte să-mi aduc aminte de întâlnirea la care trebuia să ajung, a fost un fard nude mat în nuanța Coquette. Nu vă dau alte detalii despre cele cumpărate, vreau să le folosesc și apoi să vi le prezint într-un nou articol, așa cum se cuvine. 🙂  Dar, vă spun, cred că eram în stare să cumpăr tot magazinul, noroc cu întâlnirea ce urma, care mi-a salvat portofelul de la dezastru. 🙂

     Câteva dintre produsele pe care le-am avut de la NYX și pe care le-am iubit sunt: paleta Bohemian Chic – Nude Matte Collection, care vedeți prea bine că e pe jumătate goală, rujul Soft Matte Lip Cream – nuanța Istanbul și un fard mat în nuanța Skinny Dip (o nuanță mov/burgundy care-mi evidențiază foarte bine albastrul ochilor). 

    Mi-am programat cât de curând o nouă vizită la magazin să termin ce-am început 🙂 Credeți că mă lasă să rămân peste noapte acolo?  😛  Vă spun, e boală grea cu NYX…   Ați ajuns la magazin? Care-s preferatele voastre de la ei?

♥ ♥ ♥

Un comentariu la „În vizită la magazinul NYX din Park Lake, București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *