PUPA, California Soul, #026 nail polish, review

   

     V-am spus despre prima mea vizită la magazinul PUPA Milano și v-am arătat atunci primele mele produse PUPA, printre care și lacul de unghii #026 CALIFORNIA SOUL – Lasting Color Gel (lac de unghii cu efect de sticlă). Fiindcă mă atrag tare mult lacurile de unghii (știți că sunt o nail-polish addict) nu puteam să nu am măcar un lac de la ei. Dar, vă spun de la bun început că voi avea mult mai multe oje de la Pupa, merită! Plus că varietatea mare de nuanțe, poate mulțumi, cred, orice gusturi.

     Fie că preferați manichiurile simple, nude, fie că preferați ojele în nuanțe de roșu sau chiar culori mai tari, mai închise, veți găsi ceva pe gustul vostru. Au multe nuanțe nude, roze; diverse nuanțe de roșu, burgundy sau fucshia; câteva nuanțe de albastru deschis, albastru închis, verde, galben. Aveți de unde alege. Eu am petrecut mult timp (cred că mai bine de o jumătate de oră) în fața lacurilor de unghii, eram incapabilă să mă hotărăsc la doar o singură nuanță. Pe ce-mi cădeau ochii, mi-o doream. Vroiam și o nuanță de fucshia, dar și un albastru, m-am tot uitat la mov-uri, până la urmă mi-a atras atenția acest gri-maro-mov – nuanța 026 din gama Lasting color gel – cu care am și plecat acasă.

     De-abia așteptam să încerc lacul, așa că la 2 sau 3 zile după, deja era pe unghiile mele. Lacul este ultra lucios cu un aspect super strălucitor. Culoarea este pigmentată încă de la prima aplicare, iar ce vedeți voi în poze este o manichiură în care am aplicat doar un strat. Mi-a fost de ajuns pentru un efect intens și omogen. Oja se menține frumos în timp, aproximativ o săptămână. Nu sare, nu se ciobește aiurea. Se usucă repede. Mă gândesc că aș fi avut un rezultat strălucitor din două straturi asemănător cu cel al unui lac semi-permanent.

PUPA-LastingColorGel-ZonaMov-2016

     Îmi place periuța pentru că face ca oja să se aplice omogen și ușor. Se întinde simplu și rapid dintr-o singură mișcare. Chiar m-am gândit, în timp ce-mi aplicam oja: „ia uite, periuța asta-mi cunoaște forma unghiei”… 🙂 Periuța este plată, de genul big brush, are 440 peri și capăt rotunjit. 

     Mie-mi place și sticluța mică, mi se pare foarte cochetă și stylish cu capacul metalic. Are 5 ml. Mereu am preferat recipientele micuțe de oje, niciodată nu am terminat vreo ojă, darmite să mai aibă și nu știu câți ml… Nuanța îmi place tare mult, are puțin mov 😀 și este deosebită. Eu o port ca un nude mai intens. 

     Ah, vreau să vă mai spun că am folosit și mostra de ser 3D Lifting cu efect repoziționant – față și gât, pe care am primit-o gratuit odată cu primele mele cumpărături din magazin. Mi-a ajuns pentru doar două aplicări, în două seri consecutive. Am avut o senzație plăcută, iar tenul meu a devenit foarte catifelat. Este un tratament intensiv împotriva semnelor de îmbătrânire precum pierderea tonusului, a densității și a volumului tenului. Pentru cele 2 utilizări cât am avut din mostră, nu putem vorbi despre un tratament, însă mi-a plăcut senzația de catifelare intensă percepută. Voi ați încercat serul?

PUPA-LastingColorGel-ZonaMov-2016

     Dar despre lacul meu de unghii ce ziceți? Vă spun că am de gând, să îmi mai iau și altele de la ei. Cum să nu vreau, când sunt atât de bune, lucioase, rezistente chiar și într-un singur strat… Vreau să încerc și câteva tratamente pentru unghii, cum ar fi tratamentul pentru ultra netezire (set special pentru unghii striate), vreau să încerc gel top coat-ul, creionul reparare lac unghii, baza pentru netezire, eh, vreau multe eu… 😉

 ♥ ♥ ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *