Ivatherm, IVAHIDRA+ Gel de spălare, review

     Chiar dacă încă e cald afară (ceea ce mă bucură foarte tare 😀 ), observ că pentru curățarea tenului, am început să întind mâna mai mult spre cleanserele solubile în apă. Dacă vara asta am preferat și încercat multe ape micelare, se pare că acum am nevoie de altceva. Cum este gelul de spălare Ivahidra de la Ivatherm. Texturile proaspete ale apelor micelare mi-au fost pe plac vara, în timpul căldurilor intense, acum deja simt nevoia de o curățare care să fie și hidratantă. Așa simțiți și voi? 

     Chiar dacă se cheamă gel, Ivahidra e mai mult ca o loțiune lăptoasă, chiar așa și arată. Nici prea lichidă, nici prea groasă. Eu o folosesc seara, după demachiere, ca ultim pas în curățirea tenului, iar dimineața ca săpun pentru față. Îmi place tare mult acest gel-loțiune de spălare pentru că nu-mi usucă tenul, dimpotrivă am o senzație de hidratare plăcută după ce-l folosesc.

     Dozajul se face prin pompița din dotare, lucru foarte bun. Una sau două apăsări pe pompiță vă ajung pentru o spălare. Tocmai de aceea este și spornic, eu am recipientul de 500 ml și cred că mă voi bucura de el o bună bucată de vreme. Mai există și în varianta cu recipient de 250 ml. Ar trebui să masăm gelul între palme până face spumă, dar eu îl masez direct pe față. Oricum, spumă nu prea face, dar asta nu înseamnă că nu-și face treaba. Dimpotrivă, curăță foarte bine tenul și nici nu-l usucă.

     Poate fi folosit și pentru curățarea corpului, dar eu îl folosesc doar pe față. Ingredientele sunt toate bune, doar extractul de mentă, ultimul ingredient din listă, ar putea fi problematic, dar fiind și ultimul pe listă (deci în cantitate foarte mică) și la cât timp rămâne pe față acest gel de curățare, eu zic că nu am de ce să mă îngrijorez. Nu are nici putere și nici timp să-și „facă de cap” pe tenul meu. Conține și un ingredient foarte bun, gluconolactone pe numele său, care este un acid natural, benefic tenului, având toate avantajele unui exfoliant AHA, dar mai blând ca acesta și perfect pentru pielea sensibilă. 

     Este recomandat celor cu piele uscată, foarte uscată, atopică chiar și pentru pielea uscată și sensibilă a bebelușilor, a copiilor. Eu nu am nici piele uscată, nici atopică, am tenul mixt cu tendințe de îngrășare și cu toate astea îl folosesc cu succes și cu mare bucurie, pentru că face exact ce-mi place: curăță bine tenul fără să-l deshidrateze.

     Voi ați folosit Ivahidra?
Ce produse Ivatherm vă mai plac vouă?

 💜

♥ ♥ ♥

Un comentariu la „Ivatherm, IVAHIDRA+ Gel de spălare, review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *