Fuchsiao Bella, Bourjois

     Toată vara nu am avut chef mai deloc de manichiuri. Nici măcar de ojă simplă. În schimb în ultimele 2 săptămâni de august și începutul de septembrie, am spart norma. Cred că am vrut să recuperez. Ahh, să ne înțelegem, nu am avut chef de purtat ojă, dar de cumpărat oje, mi-am cumpărat… 😀  E boală grea cu ojele, credeți-mă! De exemplu, m-am dus special în mall după oja aceasta de la Bourjois. Eram pe pagina lor de Facebook și admiram culorile și forma sticluțelor de ojă. Și mi-a picat fisa: ia stai așa că eu nu am nicio ojă Bourjois, un lucru de neiertat! Și, după serviciu, am trecut special prin mall să remediez problema :)) Era cât pe ce să-mi iau și un fard din colecția lor de vară – un maro/taupe interesant, dar m-am oprit. Am zis să fiu cumpătată. 🙂

    Este nuanța #6 Fuchsiao Bella, o nuanță de zmeură coaptă. Mie-mi place foarte mult și mi-a fost admirată de multe persoane. Este o culoare plină, pigmentată, tocmai de aceea ce vedeți în poze este doar un singur strat. Nu a fost nevoie de 2 straturi de ojă, nu-mi place să-mi încarc inutil manichiura. Strălucește frumos și este rezistentă. A stat pe unghii o săptămână, până m-am săturat eu de ea. Doar s-a șters puțin pe margine pentru că eu tastez mult la computer, dar asta cred că s-a întâmplat și se va întâmpla cu toate ojele. Nu sunt vreo prințesă să stau și să nu fac nimic toată ziua și să-mi arate oja în ziua a 6-a ca în prima zi. Important e să nu se ciobească inestetic, să sară fără motiv, să se crape sau să se mătuiască de a doua zi. Părerea mea. 

     În concluzie, oja este calitativă și voi căuta și alte nuanțe de la Bourjois. Îmi place și mă atrage și forma sticluței, de triunghi. Originală. Și-așa nu înțeleg cum am rămas, cred, ultima împătimită cu ojele de pe planetă, care să nu aibă nici o ojă Bourjois în arsenal… Nu pricep și pace. 😛 Fuchsiao Bella e o culoare vibrantă, fucsia, după cum îi spune și numele și sunt de părere că merge purtată atât vara, cât și toamna. Se potrivește ambelor anotimpuri. Ce ziceți despre ea? Sunt sigură că voi aveți oje Bourjois acasă, ce nuanțe aveți? Cum vi se par?

Un comentariu la „Fuchsiao Bella, Bourjois

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *