Seducție cu noul Hugo BOSS, THE SCENT for her

     Ca orice beauty blogger adevărat sau ca orice fată pasionată de beauty și make-up, trebuie să-ți petreci timp (mai mult sau mai puțin, după posibilități 😛 ) în magazinele SEPHORA pentru a testa, a afla noutăți, a-ți lua mici bucurii pentru suflet. 🙂 Așa am fost și eu azi. Azi a fost zi de Sephora. Uite așa, mi-am adus aminte că nu v-am povestit despre ultima mea nebunie, de data asta olfactivă.

     Aflasem de ceva timp despre noul parfum de la HUGO BOSS „THE SCENT” for herdar nu apucasem să-l testez, iar azi cum am intrat în magazin, direct la raftul Hugo Boss m-am dus, de s-a și speriat o fată Sephora de mine, ce viteză aveam. 🙂 Chiar nu vroiam să-l mai ratez și azi, ca în alte zile. Imediat mi-a plăcut și cu cât miroseam mai mult, cu atât îmi plăcea și mai mult, practic până acasă am stat doar cu tester strip-ul la nas. Bineînțeles că am primit o mostră de parfum de la fetele drăguțe de la Sephora, mi-au pus într-o fiolă, ca să pot testa și pe propria-mi piele parfumul, iar acum stau și vă scriu vouă acest articol cu fiola la nas… :))  

     OMG, cât de bine miroase! Mi se pare un parfum perfect pentru vară: nici prea fresh, nici prea dulce, e echilibrat. Îl percep intens, puternic, perfect pentru a face față căldurilor de acum. 

     Povestea este foarte frumoasă: Emanând o eleganță de o feminitate sublimă, cald și seducător ce se construiește rapid cu intensitate, BOSS – THE SCENT oglindește cu măiestrie povestea seducției – de la atracție la seducție ajungând în final la dependență – prin combinarea puternică a ingredientelor. Parfumul reflectă interacțiunea dintre cei doi protagoniști, apropierea lor, provocată de atracția inițială și treptată, cu o intensitate ce crește gradual descoperind astfel baza senzuală ce emană o putere ademenitoare imposibil de contestat.

   Atracția: Notele de vârf, note de piersică învăluită în miere și frezie, combinație subtilă și elegantă făcându-l pe el să dorească să descopere mai mult.

   Seducția: În momentul în care încep să se apropie, notele calde și sofisticate ale florii orientale de osmanthus încep să se dezvăluie și o dată cu ele și puterea ascunsă. Subtilitatea inițială, seducția delicată se transformă într-o notă impetuoasă și atrăgătoare. Acesta este catalizatorul ce declanșează puterea seducătoare a parfumului.

   Dependența: Prizonier și neputincios să reziste, parfumul dezvăluie notele de bază irezistibile de boabe de cacao prăjite, note ce oferă o explozie seducătoare, stârnind și mai mult simțurile, exprimând chimia necontestată nici de femeia ce poartă parfumul nici de cel ce este sedus, supunându-se puterii lui BOSS THE SCENT for her.  

     Anna Ewers și Theo James întruchipează femeia și bărbatul BOSS în noua campanie BOSS THE SCENT.

    Exact ca și povestea parfumului, și în cazul meu, The Scent a ajuns la dependență, nu mă mai satur să-l miros. Am fost sedusă și am devenit dependentă. O nouă gaură în buget se întrevede la orizont 😀

     „BOSS – THE SCENT for her” este disponibil exclusiv în SEPHORA ca Apă de parfum de: 30 ml50 ml și 100 ml.

    Voi ați aflat de el? L-ați testat sau chiar vi l-ați luat? Dacă nu ați ajuns încă, mergeți să-l încercați, sigur vă va seduce și pe voi! Nu vreau să fiu singura dependentă. 🙂

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3 comentarii la „Seducție cu noul Hugo BOSS, THE SCENT for her

  1. E minunat, l-am primit si eu cadou de ziua mea (2 mai) de la sit. Eram oarecum sceptica, cu alte doua parfumuri Hugo Boss originale, cumparate din Dutti Free, care pe pielea mea nu persista mirosul. Este grozav, imi place maxim, a devenit favoritul meu, este seducator, indraznet si navalnic:-)) Ai dreptate, provoaca dependenta🙈🙈🙈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *