Revitalizarea părului cu produse Vegis.ro

     Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din România. După o vară intensă cu temperaturi ridicate și perioade cu aer extrem de uscat, urmate de zile cu umezeală, părul are nevoie de revitalizare, hidratare și pregătire pentru sezonul rece. Vegis.ro ne propune măștile de păr homemade, cu vitamine și uleiuri, ca soluții pentru a reda strălucirea și sănătatea părului la finalul verii.

Măștile homemade, care combină ingrediente naturiste, sunt ideale pentru a trata problemele părului, indiferent de tipul acestuia. Măștile homemade pot fi realizate cu ingrediente adaptate la nevoile părului, astfel încât acesta să primească exact ce are nevoie pentru a-și recăpăta sănătatea și strălucirea.

     Trio-ul minune de uleiuri pentru păr: ricin, argan, cocos

Uleiurile de ricin, argan și cocos au numeroase întrebuințări în cosmetică datorită proprietăților lor ce asigură îngrijirea și sănătatea pielii, a unghiilor și a părului. Pentru părul deteriorat, uscat și lipsit de vitalitate, măștile pe bază de ulei de ricin, ulei de argan sau ulei de cocos sunt remedii minune.

     Uleiul de ricin ajută la stimularea creșterii și întărirea părului, datorită acidului ricinoleic conținut. Aplicat pe părul uscat și deteriorat, previne despicarea firelor de păr, redându-le strălucirea. Cunoscut de secole pentru calitățile sale în întreținerea părului uscat sau deteriorat, uleiul de ricin poate fi aplicat în cantități foarte mici pe firul de păr, cu efecte vizibile imediat, fără să fie nevoie de spălare.

     Uleiul de argan este uleiul vegetal cel mai bogat în vitamina E. El combate deshidratarea, este antioxidant și previne apariția ridurilor, iar pentru păr ajută la netezire și hidratare, pentru un aspect revitalizat. Numit și “aurul marocului”, uleiul de argan este folosit adesea în măștile cosmetice pentru păr.

     Conținut într-o multitudine de cosmetice pentru păr și cu un miros plăcut, uleiul de cocos poate fi utilizat în stare pură ca și mască, balsam de păr sau ser de vârfuri, cu efect imediat anti-electrizare și descâlcire. Folosit cu regularitate, prin masaj zilnic al scalpului, uleiul de cocos accelerează regenerarea și creșterea firelor de păr.

     Măști de păr ușor de realizat acasă, cu uleiuri și vitamine

     Deși tentația de a folosi produse “gata făcute” este mare, specialiștii Vegis.ro recomandă aplicarea unei măști homemade cu produse naturiste și vitamine cel puțin o dată pe săptămână, pentru a asigura părului sănătate și frumusețe naturală.

     Prin combinarea uleiurilor de ricin, argan sau cocos cu vitamin E și vitamina A, se poate obține o mască ultra-eficientă pentru hidratarea, strălucirea și regenerarea părului.

     Vitamina A este una din cele mai importante vitamine pentru păr deoarece are efect hidratant asupra scalpului și a firului de păr, ajutând la reglarea producerii de sebum. De asemenea, conține antioxidanți care ajută rădăcina firului de păr, o întărește, conferindu-i părului un aspect sănătos și rezistent.

     Vitamina E este esențială pentru sănătatea pielii. Ca aplicație cosmetică este interesantă în special pentru îngrijirea pielii uscate sau mature și pentru regenerarea părului sau pielii după expunerea la soare.

      Masca homemade pentru păr spectaculos

      Pentru a reda frumusețea părului deteriorat pe timpul verii din cauza temperaturilor ridicate și oscilațiilor de aer foarte uscat –aer foarte umed, Vegis.ro propune o mască homemade ușor de realizat și foarte eficientă.

     4 picături de vitamina A se amestecă cu 2-3 lingurițe de ulei de ricin. Se adaugă apoi câteva picături de vitamina E uleioasă și zeama de la o jumătate de lămâie. Se amestecă până se obține o compoziție omogenă. Se aplică pe păr atât la rădăcină cât și pe lungimea părului. Se masează scalpul timp de aproximativ 5 minute apoi se lasă să acționeze încă o jumătate de oră. Se spală părul cu șampon natural și se clătește abundent.

     După aplicarea unei măști de păr cu vitamina A părul se hidratează, devine mai rezistent și nu se mai electrizează. Pentru a ajunge la rezultate concrete în ceea ce privește sănătatea scalpului, masca de par cu vitamina A este recomandată de 3-4 ori pe săptămână pentru părul uscat și 2-3 ori pentru părul gras. Durata tratamentului este de cel puțin două luni.

Vegis-ZonaMov-2016

Voi ce tratamente pentru părul deteriorat folosiți? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *