Buline cu Sephora

      Săptămâna trecută am avut chef de unghii interesante, de modele ștampilate sau chiar ceva cu mâna liberă. Îmi doream o super manichiură cu niște modele complicate, dar și simple în același timp, ceva de efect. Îmi treceau prin cap tot felul de idei, motive boho, stickere… ce să mai, aveam gânduri mărețe. Și, m-am pus pe treabă: șterge oja veche, înmoaie cuticulele, curăță cuticulele, forfecește ce era în plus, pilește unghiile, dă și cu buffer-ul, aplică baza 8 în 1 de la Eveline, joacă un joc pe tabletă până se usucă baza și când să-mi aleg oja am constatat că eram deja obosită și că nu mai am timp de nici un model. Așa că vă prezint astăzi o manichiură efectuată pe două zile. 🙂

        

     Am ajuns acasă de la birou a doua zi și am zis să-mi continui „opera de artă”. Evident că îmi trecuse deja tot cheful de mari motive pe unghii, dar câteva buline tot mi-am făcut. Și nu oricum, pe diagonală, cu mâna liberă.  Am ales un galben pai, nuanța L160 „Praia do amor” foarte potrivit cu vremea însorită, iar pentru bulinuțe un albastru cerneală, o culoare intensă, nuanța L58 „Will you jump?”, ambele de la Sephora. Îmi laud singură alegerile făcute pentru că, după cum observați, se pun foarte bine în evidență una pe cealaltă. Vă dați seama cum s-ar fi văzut cu un model mai complicat, cum aveam de gând să-mi fac inițial… 

     Manichiura mi-a rezistat foarte bine pe unghii, atât de bine încât era aproape intactă, după o săptămână când m-am plictisit eu de ea. Iar săptămâna trecută m-am întrecut pe mine la găteli, făcând chiar și câteva conserve cu roșii pentru la iarnă. Dar manichiura mea a rezistat eroic. Deci și frumoasă și deșteaptă. Nu eu, manichiura. :))

     Ojele sunt foarte pigmentate, din cea galbenă am aplicat două straturi, dar mergea și doar unul. Albastrul celeilalte oje este foarte frumos și intens, bulinele mi-au ieșit din prima. Albastrul ăsta mă gândesc că e foarte potrivit pentru o manichiură cu motive acvatice, ceva pentru mare, vară, distracție și voie bună. 

     Așadar, deși am avut de gând să vă prezint o super manichiură cu un super model, vă prezint doar câteva bulinuțe, dar care mi-au plăcut foarte mult, au fost de efect și chiar au fost admirate. Ojele folosite se pun foarte bine în evidență una pe cealaltă, lucesc frumos și sunt rezistente. Cine nu cunoaște ojele Sephora și calitatea lor… Sigur avem fiecare acasă cel puțin una, dacă nu mai multe. 

     Așa e? Ia să facem un recensământ: câte oje Sephora aveți voi și ce nuanțe?  

4 comentarii la „Buline cu Sephora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *