Mashenka, “Adorable Duo”

     Mashenka-AdorableDuo-ZonaMov

     Diana Barbur, artistul care țese povești cu fir aurit în atelierul Mashenka, a imaginat o linie de o finețe incredibilă pentru cel mai adorabil duo: mamă și fiică sau prințesă și prințesă în devenire. Pentru că stilul se conturează încă din primii ani de viață și este puternic influențat de imaginea mamei, Diana Barbur a mizat pe o linie clasică, punctată de câteva elemente menite să introducă micile prințese într-un univers fashion efervescent și să le deschidă apetitul explorării și experimentării: dantele deosebite, broderii unicat realizate manual, aplicații de mărgele și voaluri de mătase comandate special de la cei mai renumiți producători.

Mashenka-AdorableDuo-ZonaMov

     Rochiile de ocazie și fustele tutu ample abordează o cromatică splendidă, ce pornește de la nuanțele neutre de ivoire, beige, beige-auriu și beige-rose și evoluează gradat înspre roz trandafiriu, bleu ciel, lila, oranj, galben pal și bleumarin. Frumusețea plenară a pieselor ce alcătuiesc colecția “Adorable Duo” semnată Mashenka by Diana Barbur, poate fi percepută de abia în momentul probării pieselor și a contactului senzorial: căptușelile sunt realizate din materiale 100% naturale (mătase, vâscoză sau bumbac), finisajele impecabile asigură un confort sporit în timpul purtării, iar micile artificii de croi “invizibile” pun în valoare orice tip de siluetă.

Mashenka-AdorableDuo-ZonaMov

      Colecția “Adorable Duo” mamă și fiică este disponibilă începând cu această lună în cel mai nou fashion boutique din Cluj Napoca – Napoca Dress (Str. Napoca nr. 25), clientele beneficiind de consiliere de specialitate în alegerea pieselor perfecte pentru o garderobă “de suflet”. De asemenea, rochiile Mashenka by Diana Barbur pot fi comandate și prin e-mail – [email protected], direct la atelierul Mashenka din Oradea (Str. Ecaterina Teodosiu nr. 1) și în curând online pe e-shop-ul dedicat.

Mashenka-AdorableDuo-ZonaMov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *