Protecție solară de la Yves Rocher

     Astăzi vă mai dau câteva idei de produse necesare la mare, pe plajă, în soare, de data aceasta de la Yves Rocher deoarece mi-a rămas gândul la ele, încă de acum 2 luni când le-am văzut într-un magazin Yves Rocher prima dată. Este vorba despre noua gamă SOLAIRE Peau Parfaite () care conține atât produse pentru protecția corpului, cât și a tenului, precum și produse pentru după plajă.

     Voi începe cu cele care mă interesează cel mai mult, cu produsele pentru protecția tenului: CREMĂ ANTIRID pentru protecție solară cu SPF 50, care netezește, protejează și hidratează tenul. Tenul este protejat în mod eficient împotriva razelor UVA/UVB și a apariției premature a semnelor de îmbătrânire cauzate de acestea. Intens hidratat, acesta este mai neted, suplu și mai ferm. Formula sa fluidă, ușor asimilată de către piele, oferă o protecție eficientă împotriva efectelor nocive ale razelor solare și a apariției petelor pigmentare. Fără uleiuri minerale, coloranți sau parabeni. Formulă testată sub control dermatologic și oftalmologic.

     CREMĂ ANTIRID DUPĂ PLAJĂ pentru ten sublim – hidratează tenul, îl restructurează și netezește vizibil ridurile imediat după expunerea la soare. Îmbogățită cu un complex vegetal anti-pete pigmentare, formula sa anti-îmbătrânirea tenului fluidă și revigorantă calmează instantaneu tenul, netezește ridurile și îl uniformizează. Avantaj: această formulă conține peste 93% ingrediente de origine naturală. Flacon din sticlă reciclabilă, carton provenit din păduri administrate în mod responsabil. Fără uleiuri minerale, coloranți sau parabeni. Formulă testată sub control dermatologic și oftalmologic.

     Și acum produsele pentru protecția corpului: LAPTE DE CORP pentru protecție solară ridicată SPF 50 – protejează pielea și o hidratează intens. Pielea este protejată în mod eficient împotriva razelor UVA/UVB și a efectelor nocive ale soarelui. Hidratată instantaneu, aceasta este mai netedă, catifelată și plăcut parfumată. Avantaj: Textura sa fină oferă pielii o senzație de confort instantaneu. Flacon reciclabil ce conține plastic reciclat. Fără uleiuri minerale, coloranți sau parabeni. Formulă testată sub control dermatologic.

     SPRAY cu protecție invizibilă SPF 30 – un produs care vă protejează pielea și care vă permite o aplicare fără urme. Pielea este protejată în mod eficient împotriva razelor UVA/UVB și a efectelor nocive ale soarelui. Hidratată instantaneu, aceasta este mai netedă, catifelată și plăcut parfumată. Avantaj: Formula sa transparentă și lejeră permite o aplicare fără urme în doar câteva secunde. Flacon reciclabil ce conține plastic reciclat. Fără uleiuri minerale, coloranți sau parabeni. Formulă testată sub control dermatologic.

     LAPTE REPARATOR pentru corp după plajă cu efect de hidratare – hidratează și reface pielea după expunerea la soare. Calmată și intens hidratată, pielea este reparată în urma efectelor negative ale razelor solare. Aceasta își regăsește suplețea iar bronzul este evidențiat și rezistă mai mult. Avantaj: Textura sa fondantă reîmprospătează instantaneu pielea și diminuează senzațiile de întindere. Această formulă conține peste 91% ingrediente de origine naturală.

     SFATURI DE URMAT: PROTECȚIA SOLARĂ

     Evitați expunerea la soare între orele 12h și 16h. Soarele nu are aceleași efecte pentru toate tipurile de piele. Este important să utilizați produse cu protecție solară adaptate tipului Dvs. de piele. Reducerea cantității de produs și a frecvenței de utilizare diminuează nivelul de protecție. Arsurile solare sunt periculoase, mai ales la copii. Nu expuneți la soare bebelușii și copii. Pielea acestora este mult mai sensibilă față de razele UV. Consumați multă apă pentru a evita deshidratarea.

     Eu voi încerca crema cu protecție solară pentru față pentru că sunt curioasă cum este.
Voi ce veți încerca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *