Gama elmiplant SUN

        Pentru că suntem fete deștepte, nu uităm niciodată de SPF, mai ales vara, mai ales în concediu la mare. Astăzi vă propun noile produse cu protecție solară de la elmiplant – noua gamă SUN. Eu de câțiva ani buni folosesc numai produse elmiplant, mai ales când merg la mare, pentru protecția corpului. Mi se par bine formulate și își fac treaba foarte bine. Folosesc atât pentru mine, cât și pentru băiețelul meu. 

elmiplant întâmpină soarele cu gama dedicată utilizării la plajă și după plajă, pentru a oferi pielii bucuria unei expuneri sănătoaseProdusele cu SPF și rol de întreținere asigură un bronz uniform, strălucitor şi de lungă durată, în timp ce protejează pielea de acțiunea dăunătoare a soarelui şi a efectelor nocive ale acestuia asupra epidermei. Formulele pe bază de extracte naturale, 100% organice şi fără parabeni, asigură o îngrijire delicată, prietenoasă cu pielea. 

Gama elmiplant SUN are în portofoliu noi produse, testate dermatologic şi gândite în laboratoarele de cercetare din România pentru a satisface nevoile pielii.

Noile produse elmiplant SUN, cu formule îmbogățite cu ingrediente 100% organice și complexe sofisticate, au sosit la rafturi pentru a oferi un bronz natural şi protecție la cele mai înalte standarde.

NOU – Loţiunea elmiplant după plajă cu particule strălucitoare13,14 lei

elmiplant-ZonaMov-2016

Extractul 100% organic de ceai verde are rolul de a menţine tonusul şi elasticitatea pielii. Extractul de aloe vera calmează şi hidratează pielea după expunerea la soare, iar particulele strălucitoare evidenţiază bronzul şi îi oferă un aspect irezistibil. Shimmer all the way! Pielea expusă la soare se destinde şi îşi recapătă confortul. Testat dermatologic, se absoarbe rapid, fără parabeni.

NOU – Loţiunea elmiplant pentru protecţie solară pentru copii SPF 5021,2 lei

elmiplant-ZonaMov-2016

Noua loţiune este îmbogăţită cu agenţi de calmare precum alantoină, pantenol şi bisabolol, care oferă protecţie pielii delicate a copiilor. Formula avansată are extract 100% natural de căpşune, care hrăneşte pielea şi previne deshidratarea acesteia. În plus, loţiunea are o aroma minunată, perfectă pentru cei mici. Produs hipoalergenic, rezistent la apă şi fără parabeni.

 NOU – Crema elmiplant pentru protecţie solară pentru bebeluşi SPF 5019,64 lei

elmiplant-ZonaMov-2016

Noul produs conţine filtru solar natural şi agenţi antiiritanţi, calmanţi, precum alantoină, pantenol şi bisabolol. Împreună cu extractul 100% natural de bumbac, crema protejează pielea sensibilă a bebeluşilor. Testat clinic sub supraveghere pediatrică, hipoalergenic, foarte rezistent la apă, fără parabeni, parafine, alcool sau coloranţi.

Uleiurile spray elmiplant pentru o bronzare rapidă au acum, toate, ambalaje noi. 

Cele cinci conţin ulei de macadamia 100% organic şi ulei de cocos, excelente ingrediente emoliente, ce ajută la hidratarea şi catifelarea pielii. Formulele avansate ale produselor asigură accelerarea bronzării, iar rezultatul este o piele strălucitoare şi hidratatăUleiul fără factor de protecţie solară fixează şi păstrează un bronz strălucitor, iar celelalte patru variante, cu SPF, sunt rezistente la apă. Nici unul dintre cele cinci uleiuri pentru o bronzare accelerată nu conţine parabeni.

ulei-elmiplant-ZonaMov-2016

Cele cinci variante disponibile:

Ulei spray pentru o bronzare rapidă, 150ml, fără SPF – 13,88 lei,

Ulei spray pentru o bronzare rapidă cu SPF 6 – 14,75 lei,

Ulei spray pentru o bronzare rapidă cu SPF 10 – 16,76 lei,

Ulei spray pentru o bronzare rapidă cu SPF 15 – 18,84 lei,

Ulei spray pentru o bronzare rapidă cu SPF 30 – 22,07 lei.

Avem și o cremă pentru față – Crema de faţă elmiplant cu factor de protecţie solară 5017,85 lei

elmiplant-ZonaMov-2016

Tenul este în permanenţă expus la acţiunile nocive ale soarelui. Pentru a-l proteja, Crema de faţă elmiplant cu SPF50 are o formulă avansată cu unt de shea 100% organic,  excelent ingredient emolient care hidratează și protejează pielea de radiaţiile UV, cu extract de Bearberry care ajută la prevenirea petelor pigmentare şi cu agenţi de calmare – Alantoina, D-Pantenol și Bisabolol – care previn iritaţiile cauzate de expunerea la soare. Sistemul de protecţie UV fotostabil avansat cu spectru larg de acţiune, împreună cu vitamina E și complexul vegetal bogat în extracte de fructe de pădure, au puternic efect antioxidant, protejând eficient pielea. Testat dermatologic şi rezistent la apă; fără parabeni, fără coloranţi.

elmiplant SUN, alte produse disponibile la raft anul acesta:

Loţiunile spray pentru protecţie solară – Mecanismul de aplicare facilitează utilizarea produsului şi îi oferă o textură uşoară. Loţiunea spray este disponibilă în variantele: SPF 15 – 21,08 lei, SPF 30 – 24,18 lei și SPF 20 Transparent protection – 22,32 lei. Rezistente la apă, fără parabeni.

       elmiplant-Spray-ZonaMov-   elmiplant-Spray-Lotion-ZonaMov    elmiplant-ZonaMov

Loţiunile după plajă elmiplant – După expunerea la soare, pielea este însetată de hidratare. Pentru a-i oferi elasticitatea şi starea de bine, Loţiunile după plajă conţin extract organic de ceai verde, care ajută la menţinerea elasticităţii şi tonusului pielii, în timp ce extractul de aloe vera hidratează și calmează pielea după expunerea la soare. Cu o formulă revigorantă, care se absoarbe rapid, loţiunile după plajă răcoresc şi calmează pielea imediat după aplicare, asigurând un bronz de lungă durată. Loţiunea după plajă, 200ml – 13,14 lei și Loţiune spray, 200ml – 13,7 lei.

elmiplant-ZonaMov                  elmiplant-ZonaMov

Loţiunile Tan & Protect cu unt de shea 100% organic şi Tan Boost ComplexSPF 20 – 22,32 lei, SPF 30 – 23,18 lei. Fără parabeni, rezistente la apă.

elmiplant-Tan-ZonaMov

Eu, ca de vreo doi ani încoace, îmi voi lua de la elmiplant o loțiune cu SPF 50 pentru corp și una pentru copii pentru băiețelul meu, iar anul acesta vreau să încerc și crema de față cu SPF 50.

Voi? Ce produse cu protecție solară folosiți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *