Costume de baie de la SevenSins.ro

         În plin sezon pentru plajă, SevenSins.ro a extins linia de costume de baie cu noi modele. Dacă încă nu v-ați găsit costumul de baie perfect sau nu știți de unde să începeți căutarea unuia, vă invit să faceți cunoștință cu magazinul SevenSins.ro. Este un magazin online specializat în vânzarea de lenjerie intimă, lenjerie intimă sexy și costume de baie. Din 2009, magazinul a vândut peste 150.000 de piese de lenjerie către 60.000 clienți din toată țara. Au și magazin de desfacere (Str. Orzari nr. 3, sector 2) pe care l-am vizitat cu ocazia workshop-ului „Șapte păcate în beauty blogging” organizat de Ana-Maria de la BeautyBarometer.ro. Piesele sunt foarte sexy, foarte draguțe și calitative. 

        Odată cu intrarea oficială în sezonul cald, SevenSins.ro a diversificat gama de costume de baie, ajungând la peste 140 de modele, ideale pentru orice stil, siluetă sau ocazie.

      Păstrând aerul vintage al imprimeurilor și în forma sutienelor, noile costume de baie de la SevenSins.ro propun o cromatică veselă, atât pentru costumele în două piese cât și pentru cele întregi. Galben solar, verde energizant, roz și mov intens, precum și imprimeurile florale rămân alegerile cele mai populare pentru acest sezon și se regăsesc la majoritatea noilor modele.

Definirea siluetei, primul pas spre o apariție remarcabilă

        Accentuarea bustului și definirea siluetei sunt desiderate ale fiecărei femei la alegerea costumului de baie, iar modelele propuse de SevenSins.ro în aceasta vară îndeplinesc cu brio aceste dorințe. Costumele de baie care îmbină sutienele cu imprimeuri colorate, florale sau geometrice, alături de un slip uni, sunt ideale pentru femeile care doresc să marcheze bustul.

       Pentru a avea un bust mai amplu, o alegere perfectă sunt și sutienele cu push-up, care rotunjesc și pun în valoare sânii, indiferent de forma lor. În general sistemul push-up este detașabil, așadar sutienele costumelor de baie pot fi purtate indiferent de mărimea cupei.

     Modelele de costume de baie propuse de SevenSins.ro sunt disponibile în mărimi de la S la 4XL, astfel că indiferent de siluetă, se poate identifica un model potrivit.

      Costumele de baie întregi sunt o altă opțiune pentru doamnele și domnișoarele care doresc să ascundă micile imperfecțiuni din zona taliei, sau pur și simplu nu doresc să dezvăluie prea mult.

      SevenSins.ro propune costume de baie întregi, unde asocierile cromatice definesc talia și scot în evidență bustul. Nuanțele închise din partea inferioară subțiază talia, iar cele deschise de pe partea superioară, alături de diversele imprimeuri florale, evidențiază bustul. Costumele de baie întregi de la SevenSins.ro sunt astfel alegerea ideală pentru a pune în valoare liniile corpului, atât pentru o siluetă zveltă cât și pentru una mai robustă.

      Imprimeurile florale și geometrice întorc privirile. Pentru doamnele și domnișoarele care preferă costumele de baie cu printuri, atât florale cât și geometrice, noile costume de baie de la SevenSins.ro aduc o varietate de imprimeuri colorate. Acest tip de costum de baie este ideal pentru femeile care preferă un look excentric și spectaculos, ce va întoarce privirile.

    Pareo, care completează perfect ținuta. O altă noutate adusă de SevenSins.ro sunt noile modele de pareo, care completează perfect ținuta pentru plajă. Piesele tip pareo păstrează cromatica și liniile elegante și, datorită texturilor fluide, sunt ideale pentru plimbări pe plajă, simțind briza, sau ieșiri la piscină sau la terasele de pe malul mării.

      Colecția de costume de baie SevenSins.ro este disponibilă online cu livrare în toată țara pe SevenSins.ro și în showroom-ul SevenSins.ro din str. Orzari, nr. 3, sector 2, București.

     Să știți că modelele sunt diverse și draguțe. Merită să aruncați un ochi. Vă las mai jos câteva modele noi de costume de baie, poate vă inspiră în căutările voastre. 

Spor la păcătuit 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *