Mani noutăți de la Melkior

       Nu știu cum sunteți voi, dar eu apreciez tare mult mâinile îngrijite și o manichiură cu bun gust. Mâinile sunt ca o carte de vizită pentru oricine, femei sau bărbați. Eu am un ritual de îngrijire a mâinilor (de 2 ori pe săptămână) și recunosc că-mi place să-mi petrec timpul făcându-mi manichiura, alegând culoarea ojei sau a accesoriilor pentru unghii… Ba, chiar pot să merg până la a zice că am o mică obsesie pentru oje și accesorii pentru unghii. Am peste 100 de oje și, încă-mi sclipesc ochii când văd oje… 🙂

Apropo de manichiură, am aflat câteva noutăți lansate de Melkior și vreau să vi le arăt și vouă, să nu vă scape. 🙂 Avem bețișoare pentru manichiură și decoruri adezive water și 3D, care vă vor pune în valoare manichiura. 

       Decoruri adezive Water și 3D

Pentru înfrumusețarea unghiilor, Melkior a creat o gamă nouă de Decoruri adezive. Sunt ușor de aplicat, au un design modern și în tendințe. Se pot folosi pentru a aduce originalitate atât unghiilor tehnice, cât și celor naturale de la mâini sau picioare. Se pot încrusta în materie în cazul unghiilor false.

Mod de folosire a decorurilor adezive Water pentru unghii: alegeți decorul adeziv de pe carton, decupați cu o forfecuță și îndepărtați folia protectoare. Cu ajutorul unei pensete introduceți decorul ales în apă, după care, cu un bețișor, desprindeți și aplicați decorul pe unghie cum doriți. Se fixează aplicând 2 straturi de Top coat, apoi lăsați să se usuce. Se îndepărtează cu acetonă.

Mod de folosire a decorurilor adezive 3D pentru unghii: alegeți decorul adeziv de pe carton cu ajutorul unei pensete cu vârf subțire pentru decoruri și poziționați-l pe unghie cum doriți. Se fixează aplicând 2 straturi de Top coat, apoi lăsați să se usuce. Se îndepărtează cu acetonă. Preț 7,90 lei.

Vai, ce-mi plac pisicuțele astea!

Melkior-Zona-Mov-2016

      Bețișoare pentru manichiură

Melkior a creat setul de 10 Bețișoare pentru manichiură. Confecționate din lemn de mesteacăn, sunt ideale pentru împingerea cuticulei și pentru diverse aplicații în manichiură, pedichiură și aplicații tehnice. Preț 14,90 lei.

Melkior-Zona-Mov-2016

Melkior-Zona-Mov-2016

Ei, ce ziceți? Nu-i așa că v-am făcut poftă de manichiurit? 🙂 Eu acum mă apuc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *