Yves Rocher, noutăți colorate și parfumate

      Pe lângă soarele strălucitor din lunile Martie și Aprilie 2016, Yves Rocher ne îmbogățește zilele cu noi culori, un nou parfum și o relansare a gamei antirid Riche Creme într-o formulă nouă.

     În primul rând, din aprilie, avem 6 nuanțe noi la rujul-creion strălucitor – 3 roz: Mov delicat, Violet luminos, Rose somptueux și 3 roșii: Roșu intens, Roșu regal și Bordeaux. Conțin unt de karite și de mango. Formula este foarte emolientă, hidratantă iar culorile sunt strălucitoare. Eu am avut, în weekend, drum prin Carrefour-ul din Complexul comercial Vulcan Value Centre și am zărit întreaga gamă a acestor rujuri-creion în magazinul Yves Rocher din incinta acestuia. Bineînțeles că am făcut swatch-uri tuturor, pozele le aveți mai jos. Exact ca în descriere, mi s-au părut foarte emoliente iar culorile sunt strălucitoare. 29 lei.

                                 

    Tot din aprilie ne vom bucura și de noul fond de ten Cushion, care îmbină aspectul practic al unui fond de ten compact cu lejeritatea și luminozitatea unui fond de ten fluid. Este un fond de ten lichid în ambalajul ergonomic al unui fond de ten compact. Are un burețel aplicator, iar dedesubt este un burete îmbibat cu fond de ten lichid, deci atunci când apăsați buretele cu burețelul aplicator, aplicatorul se va îmbiba cu fond de ten. Conține ulei din semințe de Babassu, cu proprietăți nutritive. Fond de ten Cushion, 11 grame, 68 lei. Disponibil în 5 nuanțe: Roz 200, Roz 300, Bej 200, Bej 300 și Auriu 200. 

     O dimineață în grădină/Un matin au jardin are o nouă aromă. Noua Apă de toaletă Frunze de Verbină completează gama Un Matin au Jardin și ne răsfață simțurile cu notele sale citrice, revigorante, oferind pielii parfum subtil. Apă de toaletă – 100 ml – 74 lei (59 lei în magazinul online). Din aceeași gamă: Gel de duș – 200 ml – 15,5 lei și Lapte parfumat pentru corp – 200 ml – 28 lei. 

Și dacă Asimilarea ar fi cheia eficacității unui produs antirid?

Yves Rocher inoveaza în mod continuu și, astfel, relansează gama antirid Riche Creme într-o nouă formulă, îmbogățită cu uleiul din 1000 de Trandafiri, pentru a demonstra eficacitatea în interiorul pielii a produselor cu texturi întotdeauna și mai senzoriale. Asimilarea este capacitatea pielii de a permite absorbția și utilizarea ingredientelor active. Riche Creme – gama regeneratoare a femeilor exigente.

Haideți să vă arăt câteva dintre produsele din noua gamă:

         1. Cremă de zi cu 30 uleiuri prețioase

2. Elixir de frumusețe 100% vegetal

3. Cremă de noapte cu 30 uleiuri prețioase

În noua gamă Riche Creme mai găsiți și: Cremă regeneratoare cu 30 de uleiuri prețioase (cutie 75 ml), Balsam regenerator nutriție intensă (tub 50 ml), Fluid antirid pentru zi (flacon 30 ml), Cremă antirid pentru ochi cu 30 de uleiuri prețioase (tub 14 ml) și Lapte regenerator pentru corp (flacon-pompă 190 ml). Disponibile încă din luna martie. 

Și tot din luna martie, gama Serum Vegetal  s-a îmbogățește cu 3 produse noi, pentru a acoperi nevoile tuturor femeilor:

Un ser antirid și luminozitate – diminuează ridurile, tenul devine mai luminos și mai neted, flacon-pompă 30 ml – 65 lei.

– Un stilou corector antirid și fermitate 

textură hidratantă pentru un ten mai neted, riduri estompate, diminuate, tub 20 ml – 90 lei

– O mască antirid cu efect de lifting – efect de lifting instantaneu, textură revigorantă, netezește ridurile, tub 40 ml – 90 lei.

Ce noutate vă face cu ochiul? Eu recunosc că am pus ochii pe câteva rujuri-creion, pe noul elixir 100% vegetal din gama Riche Creme și pe noul Stilou antirid și fermitate. 😉

♥ ♥ ♥ ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *