STR8 lansează Live True

      Dragi fete, noutățile de astăzi sunt o premieră, nu am mai scris pe blog despre produse pentru bărbați, dar cum se apropie Paștele și vreți să faceți un cadou unui bărbat important din viața voastră, citiți mai jos noua lansare STR8, poate vă vin idei. 

      Într-o lume în continuă schimbare, brandul STR8 creează un nou stil de viaţă şi lansează parfumul Live True, o nouă aromă intrigantă şi curajoasă, care invită la celebrarea fiecărui aspect al vieţii. Acesta este un manifest ce transpune filosofia brandului în note îndrăzneţe, ce provoacă şi acompaniază bărbatul STR8, încurajându-l să facă lucrurile în stilul său şi aşa cum îşi doreşte. Dinamic, independent, cu entuziasm – trăieşte fiecare moment la intensitate maximă, în timp ce rămâi „TRUE to yourself”.

 Universul autentic Live True

    Masculinitatea prinde noi contururi, iar bărbaţii de pretutindeni pornesc într-o călătorie de redefinire, ce le şlefuieşte colţurile şi dezvăluie cea mai autentică versiune a lor. Liberi, neintimidați de prejudecăţi, aceştia redefinesc masculinitatea şi îi transformă sensul într-unul complex, real, spontan şi în perpetuă metamorfoză. Crezul bărbatului STR8 nu este reprezentat de convingerile mulțimii, ci de propria lui natură, căreia îi rămâne fidel.

STR8-Live-True-Zona-Mov_2016

     Live True – parfum despre pasiune

     Pasiunea este motorul ce generează acţiune. Live True este dedicat bărbatului independent şi încrezător în forţele proprii, care îşi urmează natura cu o pasiune nestăvilită. Parfumul debutează condimentat şi cu note proaspete marine, de grapefruit şi ananas. Amestecul dulceag-picant dezvăluie inima sălbatică de lavandă ce inundă simţurile şi care este evidenţiată de note de cimbru şi domolită de iasomie seducătoare. Actul final este simplu şi profund, dezvăluind note de ambră şi brad. Live True este semnătura bărbatului modern care îşi urmează natura cu pasiune.

Eau de Toilette, 50ml – 33 lei

Eau de Toilette, 100ml – 45 lei

STR8-Live-True-Zona-Mov-2016STR8-Live-True-Zona-Mov-2016

Loţiune After Shave, 50ml – 16 lei

Loţiune After Shave, 100ml – 23 lei

STR8-Live-True-Zona-Mov-2016    STR8-Live-True-Zona-Mov-2016

Deodorant Body Spray, 150ml – 14 lei

STR8-Live-True-Zona-Mov-2016

Deo Natural Spray, 85ml – 22 lei

STR8-Live-True-Zona-Mov-2016

Gel de duş, 250ml – 9 lei

STR8-Live-True-Zona-Mov-2016

Gel de duş, 400ml – 12 lei

STR8-Live-True-Zona-Mov-2016

STR8 este produs şi distribuit de GR. SARANTIS S.A.

Ei, ce ziceți, v-au venit idei? 😀

Un comentariu la „STR8 lansează Live True

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *