Lansare Maqpro Paris

        Dragi fete, 

aseară am avut ocazia să particip la un eveniment tare interesant – lansarea noilor produse profesionale de make-up Maqpro Paris în România și vreau să vă povestesc și vouă despre aceste produse, mai ales dacă sunteți make-up artiști.

Maqpro

       Brand-ul Maqpro Paris a fost creat în urmă cu peste 30 ani de către Michel Deruelle, make-up artist francez (care a machiat de-a lungul timpului staruri de cinema precum Marlène Dietrich, Elisabeth Taylor, Sophia Loren, Catherine Deneuve, Alain Delon) în colaborare cu Pierre Brunner – tehnicianul care a putut crea produsele la care visa Michel. Spiritul conceptului original, de bază al Maqpro se reflectă în calitatea produsului, metoda de producție artizanală, creativitatea constantă. Produsele Maqpro Paris sunt fabricate în Franța, în laboratoarele proprii și au în compoziție pigmenți minerali 100%

      Evenimentul gândit în stilul parizian, elegant, muzical, ne-a delectat cu produse profesionale de make-up de cea mai bună calitate și cu posibilitatea de a le testa. A avut loc chiar și o lansare-surpriză de produs, o paleta cu 8 farduri, lansată în premieră în România, farduri care pot fi folosite atât pentru ochi, ca și corectoare, cât și la contouring. 

      În centrul evenimentului s-a aflat celebrul Alain Brunner – director artistic Maqpro Paris și unul dintre cei doi fii ai lui Pierre Brunner. El ne-a vorbit despre brand, despre produse și despre reinventarea machiajului în secolul XXI, tendințe și viitorul în make-up în viziunea sa.

Maqpro Alain Brunner

      Vă spun sincer că l-am ascultat „cu gura deschisă” mai ales când ne-a descris produsele. Au câteva calități unice, care le separă clar de celelalte produse de machiaj high-end de pe piață. În primul rând au în compoziția lor 100% pigmenți minerali (adică naturali). De asemenea, am aflat, că toate produsele cosmetice Maqpro pot fi combinate între ele, fondul de ten cu pigmenții, fardurile cu rujurile, etc. Au un produs patent propriu Make-up Mixer, cu ajutorul căruia poți să deschizi nuanța fondului de ten dacă ai nevoie de așa ceva, poți crea combinații noi de rujuri, sau poți crea diverse intensități ale aceleiași nuanțe de fard sau de ruj. Pe lângă aceste întrebuințări, Make-up Mixer-ul poate fi folosit atât ca primer, cât și ca demachiant.

Maqpro Makeup Mixer

Maqpro Makeup Mixer 1_opt

     De asemenea, îți poți crea propria nuanță de rimel prin adăugarea unei nuanțe de fard, sau a unui pigment rimelului incolor. Practic posibilitățile sunt nelimitate. Nu știu la ce alt brand mai putem folosi orice produs în orice combinație dorim sau avem nevoie. Dacă voi mai știți, vă rog să-mi spuneți și mie, îmi place să fiu informată. 🙂

Maqpro rimel (2)_opt

Maqpro

      În plus, dacă îți dorești și nu găsești o anumită nuanță de fard sau de ruj sau de orice alt produs, te poți adresa lor și le poți cere sa îți creeze culoarea ta, fără să te coste în plus și în cantități minime (nu te obligă să îți cumperi 40 de rujuri din noua nuanță, de ex.).

Maqpro

Maqpro

     Fiind un brand cu produse profesionale, el este foarte căutat de make-up artiști, iar printre produsele lor preferate se află: faimosul fond de ten HD care rezistă până la 15 ore și are o acoperire perfectă (și care, spre deosebire de alte fonduri profesionale, nu conține silicon, deci poate fi folosit în fiecare zi, necauzând riduri), pigmenții Star Powder, pudra pulbere și glitterele.

Maqpro

Maqpro glitter             Maqpro glitter

Maqpro glitter

Maqpro glitter

    Produsele Maqpro Paris au fost utilizate în sute de filme de la Hollywood, printre care: Avatar, Game of thrones, Guardians of the galaxy, House of cards, James Bond: Casino Royale și Quantum of solace, Narnia, Robin Hood și Tomb Raider. Alain Brunner ne-a arătat chiar și nuanța de ruj creată special pentru Angelina Jolie, pentru noul ei film la care încă se lucrează. Este vorba de nuanța nr. 129 (un roșu foarte plăcut și interesant) și i-am și făcut poză și swatch ca să o puteți vedea și voi. 🙂

Maqpro

Maqpro

       Așadar, Maqpro este un brand profesional fără îndoială, de la calitatea produselor și până la calitatea serviciilor. Mulți make-up artiști îl situează înainte de MAC și de multe alte branduri cu produse high-end. Dacă vă doriți aceste produse le găsiți online la Magazinul de Make-Up

Maqpro pigment

Maqpro

Ce ziceți despre aceste produse? Vă tentează?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *