INGLOT HD Lip Tint Matte

       Dragi fete cucuiete, nu am apucat să vă spun mai multe detalii despre noua lansare Inglot HD Lip Tint Matte, dar nu este prea târziu nici acum. Am așteptat cu mare nerăbdare această lansare, de când a fost mediatizată pe Facebook. De ce? Pentru că îmi plac muuuuuuuult și sunt foarte bune produsele Inglot, dar și pentru că sunt mare fan al nuanțelor mate. Așadar, marți, 23 februarie 2016, la ora 18:30, intram cu ditamai zâmbetul pe buze în magazinul Inglot România din București, Bulevardul Unirii nr. 33. Zâmbet necolorat (a se citi nerujat) deoarece mă păstrasem pentru noua lansare mată.

Inglot

         Înăuntru, la fel ca și mine, toată lumea era numai un zâmbet, de la Marinela Mirea – director general Inglot România, la fetele Inglot, la invitați și până la colegele beauty-bloggerițe. Ziceai că s-a întrunit Clubul Zâmbetului Inglot. În dreapta, dau cu ochii de pensulele Inglot, de faimosul eyeliner Inglot – AMC eyeliner gel, apoi îmi iau ochii pigmenții Inglot (ah, pigmenții!)… mai departe fardurile nude, roze, mov, paleta magnetică Freedom System, dar stai așa că am venit aici pentru altceva. Concentrează-te Andrea, focus! Da, Lip tint matte! Asta era! Unde sunt? Unde puteau fi!? Acolo unde erau toate fetele strânse, duh! Fuga și eu să le vad. Dau din coate, mă strecor, pe drum recunosc o fată „Bună Lori!” și în sfârșit, mă găsesc și eu în fața standului noilor lip-tint-uri. Ia-le de unde nu-i, suportul era gol! Ridic privirea nedumerită și le văd. La fete în mâini. Unele se rujau, altele le miroseau (apropo, miros foarte bine!), bloggerițele le făceau swatch-uri, alte fete se pozau cu ele. Păi și eu cui rămân? (ca să zic așa…) Mă mai salut cu câteva bloggerițe, ne pupăm, schimbăm două-trei „ce mai faci?” și în sfârșit se întorc în suportul de prezentare două nuanțe. Nu le-am ratat. Un roșu „regal” foarte frumos – nr. 12 și un nude-roze la fel de frumos – nr. 16. Le-am încercat pe mână: este nevoie de doar un singur strat, o singură aplicare, apoi așteptați frumos să se usuce, după care asta e, aveți asigurată culoarea o zi întreagă! Sunt, cred, cele mai rezistente la transfer lip tint-uri de care știu. Iar culorile sunt atât de intense. Dacă intrați pe pagina de facebook Inglot veți găsi acolo un clip în care este testată rezistența lor sub apă și frecat intens, iar culoarea nici nu se clintește de la locul ei. Totul este să așteptați cumințele să se usuce bine pe buze. Nu aplicați lip tint-ul și în secunda doi vă înfigeți în platoul cu mâncare sau să vă luați motanul la pupăcit. Nu. Chiar despre asta ne-a spus Evelina Păunescu, make-up artistul Inglot, ca, după aplicare, să nu atingem buzele de nimic, nici măcar între ele, astfel culoarea se usucă frumos, uniform și rezistă până o dăm noi jos. Se demachiază cu Inglot Waterproof Makeup Remover sau cu orice bifazic. În cadrul workshop-ului, Evelina Păunescu ne-a mai dezvăluit sfaturi și trucuri utile despre cum putem aplica noile produse, avantajele acestui tip de produs pentru buze, cum se realizează buzele ombre, cum putem crea iluzia de buze mai mari sau cum putem combina nuanțele HD Lip Tint Matte pentru a obține altele noi. 

Inglot

Imediat după aplicare

 După uscare

După uscare

Inglot

       HD Lip Tint Matte oferă o acoperire perfectă și un finish mat catifelat, de lungă durată, nu se întinde și este rezistent la transfer. Aplicatorul practic face aplicarea foarte ușoară dintr-un singur strat.

Inglot

       Toate produsele HD Inglot conțin pigmenți HD. Ideale pentru uzul zilnic, aceste produse pot fi folosite, de asemenea, pentru fotografii sau filmări high definition, asigurând feței un efect impecabil chiar și pe un ecran de mari dimensiuni. Este, prin urmare, un produs profesional.    

Inglot     

        Disponibil în 10 culori, 5,5 grame fiecare, 79 lei, HD Lip Tint Matte oferă de la nuanțe subtile de nude până la nuanțe de roșu clasice și culori foarte închise și îndrăznețe. Pe mine m-a cucerit roșul (nr. 12) care este absolut superb (și eu nu-s mare amatoare de roșu de obicei, dar nuanța aceasta este perfectă) și, evident, movul (nr. 18 sau nr. 19, nu mi-e clar…). Dar, când mă voi găsi din nou față în față cu ele, vă spun sincer, cred ca îmi iau 7 nuanțe. Și 10 sunt toate… 

Inglot 

Inglot

Inglot

       Așadar, fetelor, dacă vreți să vă pierdeți capul printre sutele de nuanțe și de produse grozave, dați o fugă pe Blvd. Unirii. Nu veți regreta. 

Inglot

Inglot

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *