Hydrating shampoo, mask, fluid, Helen Seward

Pentru că am încercat 3 produse foarte bune, vreau să vă spun și vouă despre ele. Este vorba despre un trio marca Helen Seward Milano, din gama de hidratare pentru părul vopsit HYDRA – Hydrating Shampoo, Hydrating Mask și Hydrating Fluid. Sunt produse profesionale pentru îngrijirea părului, pentru saloane. Sunt importate din Italia de firma Mondo Kosmetik. 

Hydra-Helen-Seward-Zona-Mov-2016

Produsele mi s-au potrivit mânușă. Nu am avut niciodată un păr de reclamă, deși mereu mi-am dorit unul. 😛 Cum? Și voi vă doriți un astfel de păr? Stați la rând.

Iar, pentru mine, contează foarte mult podoaba capilară, îmi place să-mi simt părul pe spate, să dau din el… cam cum dau tipele din reclame, așa… 🙂 Da, chiar așa-mi place. În schimb, e subțire, uscat și mai are și câteodată niște onduleuri de-mi vine să mă scalpez singură… Plus că mă vopsesc regulat.  

Hydra-Helen-Seward-Zona-Mov-2016

Am avut miniaturi de 75 ml din cele trei produse: șampon, mască de păr și fluid de hidratare. Prin urmare, așa le-am și folosit: pe toate, tocmai pentru a le capta cât mai bine efectele. Dar, acum că știu cât de bune sunt, vă spun că se merită și mă voi încumeta să cumpăr și individual ce produse îmi mai doresc de la ei.  

Gama HYDRA, este o gamă-tratament care promite, evident, protejarea culorii, îmbunătățirea ei, hidratarea intensă a părului și îmbunătățirea estetică a fibrelor de păr tratate.

Hydra-Helen-Seward-Zona-Mov-2016

Deși nu erau produse full-size, mi-au ajuns cu ușurință timp de o lună. Mai am puțin din fluidul de hidratare, pentru că nu e nevoie să folosești foarte mult la fiecare aplicare. Șamponul face spumă multă și curăță foarte bine, dar, fără să usuce părul, ceea ce e foarte important, să curețe fără a deshidrata. Și, în plus, mi-a protejat culoarea. Masca de păr chiar mi-a hidratat părul, nu l-am mai simțit atât de uscat, ba din contră, firul de păr părea mai gros iar părul meu a avut mai mult volum. După șamponare, îmi aplicam masca pe tot părul și o lăsam să acționeze aproximativ 15 min., cât mă spălam pe corp. Fluidul de hidratare mi-a întărit firul de păr, mi-a oferit volum și niște bucle foarte frumoase. Este un balsam bifazic care nu necesită clătire. Înainte de coafare, agitam bine cele două faze ale fluidului și apoi îl pulverizam pe întreg părul.

Hydrating-Shampoo-Helen-Seward-Zona-Mov-2016

Hydrating-Mask-Helen-Seward-Zona-Mov-2016

Hydrating-Fluid-Helen-Seward-Zona-Mov-2016

Ei bine, fetelor, să știți că pe perioada folosirii acestor 3 produse Helen Seward, mi-am simțit părul mai sănătos, mai tare adică firul mai gros, hidratat și cu niște onduleuri tare drăguțe. Mi-a plăcut. Ah, și am uitat să vă spun că miros atât de bine! Au un miros floral spre bomboane fondante 🙂 yum yum!  Ah, și încă ceva, pieptănarea părului, chiar dacă e ud, devine o plăcere. Atât de ușor trece pieptenul prin păr, nu o să vă vină să credeți! După ce pulverizați fluidul, la final, e necesară distribuirea lui cu pieptenele și se va face foarte, foarte ușor.

Consistența șamponului este normală, ca a oricărui șampon – mai lichidă, pe când masca de păr este foarte densă, cremoasă.

Hydra-Helen-Seward-Zona-Mov-2016

La final, vreau să vă mai spun câteva despre ce conțin aceste produse:

  • Extracte din fructe mediteraneene – portocala, lămâia, kiwi și pepenele, care oferă o acțiune profundă de hidratare și anti-oxidare.
  • Extractul de portocală roșie siciliană este bogat în biofenoli (antocianine) care neutralizează radicalii liberi cu ajutorul unei acțiuni foto-protective și anti-îmbătrânire, prelungind durata și strălucirea culorii.
  • Complexul ACE, un sistem de microsfere lipozomale cu o structură multi-stratificată de eliberare controlată a Vitaminei C, un antioxidant natural puternic care oferă protecție surprinzătoare împotriva alterării oxidative rezultate din expunerea la razele UV.
  • Vitamina A, ce are o acțiune protectivă și rehidratantă.
  • Vitamina E, care previne și repară alterările cauzate de razele UV, garantând o culoare de lungă durată.

Le-ați încercat? Ați folosit produse de la Helen Seward? Eu am pus ochii și mi-ar plăcea să vad ce efecte are asupra părului meu produsele din gama Alchemy cu ulei de argan sau cele din gama Argan Elisir cu ulei de argan și omegablue pentru toate tipurile de păr. Nu sună bine? Și nu uitați, sunt produse profesionale. 

♥ ♥ ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *