Ziaja, Natural olive shampoo & conditioner

      Ultima parte a trilogiei #ziaja vă aduce în prim plan nu un singur produs ci două: șamponul Natural olive shampoo regenerating și balsamul de păr Natural olive hair conditioner regenerating, ambele din gama Natural olive de la Ziaja, gamă al cărui ingredient principal este uleiul de măsline obținut prin presarea la rece a semințelor de măsline, bogate în vitamina E și acizi esențiali nesaturați. 

Ziaja

Le-am folosit împreună (șamponul și balsamul) pentru a le capta cât mai bine efectele. Nu sunt produse uleioase sau grase, deși, când vezi în compoziție uleiul de măsline, te duci cu gândul la sațietatea unui ulei. Ei bine, nu e deloc așa. Sunt două produse ușoare, cu o textură ca de loțiune. Nici mirosul lor nu este unul greu, ci unul destul de proaspăt, floral aș zice. 

Ziaja     Ziaja

Ziaja

Ziaja

Șamponul are o culoare galben-verzui similară cu cea a uleiului de măsline. Mereu îmi șamponez părul de două ori, prima dată nu prea face spumă, în schimb la a doua aplicare spuma este din abundență. Puterea de curățare este foarte bună și nu usucă părul. Ca și proprietăți regeneratoare, eu am observat că mi-a crescut părul mai repede în luna în care am folosit acest duo: șampon și balsam. Conține ulei de măsline, uree și provitamina B5 (panthenol) care au proprietăți emoliente și de menținere a  nivelului de hidratare a părului. 

Ziaja       Ziaja

Ziaja

Balsamul are culoarea albă și este destul de dens. La fel ca și șamponul are un miros plăcut, floral. L-am aplicat după cea de-a doua șamponare și de obicei, îl las să acționeze pe păr, până îmi spăl tot restul corpului. Asta înseamnă aproximativ 10 minute. L-am aplicat pe toată lungimea părului deoarece am firul de păr cam uscat și îmi place să-l hrănesc de sus până jos, fără să-mi pese că peste două zile mi se îngrașă. Conține silicon, ulei de măsline, provitamina B5 (panthenol). Mi-am simțit părul hidratat și ușor de descurcat/pieptănat după baie. 

Ziaja

     După folosirea acestui duo timp de o lună (atât a durat balsamul de 200 ml, șampon mai am, cantități diferite ce să-i faci…), concluzia mea este că mi-am simțit părul mai fin, mai suplu, cam cum îl aveam când eram copil. Și, cu siguranță, mai hidratat, nu mai părea uscat. Nu știu cum altfel să descriu, cert e că mi-au plăcut efectele lor pe părul meu. Nu pot ști care sunt efectele lor folosite separat, eu m-am bucurat că le-am avut pe amândouă și că împreună mi-au făcut firul de păr mai zdravăn, regenerat.

     Sper că v-a plăcut trilogia mea despre aceste 3-4 produse Ziaja și că v-ați putut face o impresie cam cum sunt. Nu uitați, însă, că, în asemănarea noastră, suntem cu toții diferiți și că aceleași produse pot avea alte efecte pentru voi. Testați și verificați cum vi se potrivesc vouă aceste produse.

Ziaja

     După cele câteva produse Ziaja încercate de mine, această firmă mi se pare drăgălașă/jucăușă și serioasă, în același timp, în ceea ce privește produsele lor. Eu zic că sunt produse bune pe care merită să le încercați, fiecare în funcție de nevoile personale, sunt destul de multe și de diversificate. Mie, de exemplu, mi-ar plăcea să încerc și câteva produse din gama Cocoa butter, Sensitive, Aloe, celălalt demachiant bifazic și multe geluri de duș: cel cu unt de portocale, cu ulei de argan, cașmir, mătase și ceramide, precum și toate cele din gama Fruity line, ah și vreo două geluri intimate cu mușețel și pe cel cu gălbenele. Prea multe? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.