Tesori d’Oriente, Hidratare şi răsfăţ oriental

        Fetelor, am, astăzi, câteva noutăți pentru voi, primele aromate. Știu că sunt fete care folosesc cremă de corp doar când își aduc aminte, de lene, din lipsă de timp sau pentru că nu suportă nimic gras pe piele. Eu, recunosc, că o dată ce termin baia, de-abia aștept să ies să-mi văd de ale mele și sar de multe ori peste etapa hidratării corpului. În schimb, astăzi, am dat cu nasul de câteva arome care îmi vor schimba rutina de îngrijire a corpului, pentru simplul motiv că nu le pot rezista. Acestor arome nu le pot spune nu. Tesori d’Oriente transformă ingredientele prețioase orientale în ritualuri de îngrijire și momente de răsfăț.

          Esențele aromate din recipientele de mai sus vă oferă hidratarea și starea de bine de care aveți nevoie. Este vorba despre cinci creme din game diferite care trasează pe piele povestea ingredientelor cu particule aromate, specifice unei regiuni de poveste din universurile Estului. Cremele de corp sunt infuzate cu parfumuri condimentate, sunt onctuoase și se absorb rapid în piele.

Crema de corp Tesori d’Oriente – Floare de Lotus

        Inspirată de delicata floare de lotus, crema de corp este luminoasă şi conţine fragmente de ape albastre. Aceasta este intens aromată şi îmbracă simţurile în note calde şi lejere ce călătoresc peste mări şi ţări. Cu fiecare utilizare, pielea devine mai fină şi mai hidratată, în timp ce se bucură de atingerea solară a tărâmurilor îndepărtate.

Crema de corp Tesori d’Oriente – Aegyptus

        Creată în ţara Cleopatrei, crema de corp Aegyptus lasă pielea impregnată cu parfum lemnos şi condimente orientale. Aroma subtilă dezvăluie crini albaştri de Nil ce înglobează întreaga cultură a Egiptului. Fiecare atingere este o filă de poveste cusută cu aromele unei civilizaţii creatoare de frumuseţe.

Crema de corp Tesori d’Oriente – Smirnă (Mirra)

         Exotic şi nisipiu, parfumul cremei de corp Mirra învăluie pielea în acorduri suave de smirnă şi şopteşte poveştile a o mie şi una de nopţi. Treptat, acesta dezvăluie relieful olfactiv al peninsulei Arabice, o aromă bogată, condimentată, uşor răşinoasă. Crema de corp cerne secretele deşertului pe pielea desfătată.

Crema de corp Tesori d’Oriente – Mosc Alb

        Crema de corp cu mosc alb mângâie pielea cu aroma ambrată şi o acoperă cu textura fină a mii de flori albe. Aceasta hidratează intens epiderma şi îi restabileşte echilibrul, oferindu-i starea de confort. Aroma fină, dar intensă, răsfaţă simţurile şi creează un moment de evadare din rutina zilelor cenuşii.

Crema de corp Tesori d’Oriente – Hammam

        Ritualurile de îngrijire ale Marocului au inspirat crearea cremei de corp Hammam. Îmbogăţită cu iconicul ulei de argan, crema hrăneşte în profunzime pielea, hidratând-o, redându-i elasticitatea şi conferindu-i o fineţe incredibilă. Aroma Marocului este transpusă în note de iasomie senzuală de Sambac, flori de portocal radiante şi clementine. O desfătare pentru simţuri.

       Preţ: 24,8 lei fiecare

        După ce v-am ademenit cu asemenea arome, mai puteți sări peste hidratarea necesară? Eu, nu mai pot. Nu pot refuza răsfățul olfactiv dat de asemenea miresme… mai ales că pielea devine catifelată, îşi recapătă senzaţia de confort şi este învăluită într-o aură caldă de parfum, iar atingerile devin mătăsoase, totul pentru o stare de bine. 

        Care aromă este preferata voastră? Eu am două: Hammam și Mosc alb.  Yummy! ♥

💜

💜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *