Profructta, un nou brand românesc

       Dragi cititoare, am marea onoare să vă anunț lansarea unui nou brand românesc Profructta, producator de sucuri 100% naturale, obținute din fructe culese din zona în care se află și fabrica Profructta, Câmpulung Muscel.

      Profructta s-a născut în Câmpulung Muscel şi, din respect pentru autenticitatea universului satului, culege energia satelor româneşti din apropiere și o transformă în sucuri naturale din fructe şi legume, după selectarea roadelor care îndeplinesc criteriile de calitate.

       Drumul satului continuă către mediul urban, energia naturală ajungând aici îmbuteliată în sticle de sticlă speciale, păstrătoare de proprietăți. Solidari cu oamenii muncitori, Profructta, brand 100% românesc, crede în calitatea produselor şi încurajează bunătăţile locale.

       Tehnologia din spatele sucurilor 100% naturale

Sucurile naturale Profructta sunt 100% naturale, obţinute din fructe şi legume de categoriile I şi a II-a, atent selecţionate, presate la rece, pasteurizate scurt la 82 grade Celsius pentru a păstra vitaminele şi mineralele benefice pentru o alimentaţie curată şi o dezvoltare armonioasă. În fabrica de la Câmpulung Muscel, dotată cu tehnologie de ultimă generaţie, sucurile naturale sunt îmbuteliate în ambalaje de sticlă care sunt inerte din punct de vedere chimic faţă de produs şi nu modifică gustul acestuia. Sticla este un material impermeabil și reciclabil.

      

          Un pahar de suc Profructta

Sucul de mere, pere, vişine, cireşe, fructe de pădure şi mixul între acestea, precum şi sucurile din legume, reprezintă o sursă bogată de stare de bine şi o excursie în mediul sănătos rural. Fiecare sticlă dezvăluie gustul soiurilor de fructe şi legume utilizate, rezultând arome ce, în mod natural, pot să difere uşor. Profructta este garanţia unor produse de calitate superioară, ce respectă mediul, micii producători şi consumatorul şi poartă eticheta „produs românesc”. Nimic în plus, nici un aditiv, nici zahăr, nici Vitamina C adăugată, pur și simplu suc stors din fructe și legume de categoria I și II. Adică din fructe și legume sănătoase și frumoase.

                

       Sucurile Profructta pot fi găsite în hypermarketurile Cora, patiseriile Paul, Restaurant DaDa, Farmaciile 2na, Camera din faţă, în anumite săli de fitness şi spa-uri, dar şi în alte locaţii de tip cafenele sau cluburi.

        

              Preţ recomandat: sticlă 0,33l – 6 lei; sticlă 1l – 12 lei

      Mă bucur tare mult de apariția unui nou brand românesc, cu atât mai mult cu cât este vorba despre ceva sănătos și bine gândit! Știm cu toate că frumusețea exterioară vine din interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *