Birthday giveaway cu Ziaja

       Valentine’s Day ca Valentine’s Day…, oricum a și trecut… sper că a fost o zi frumoasă pentru voi. Pentru mine a fost plină de momente de iubire, mici surprize și prieteni. Dar ce contează mai mult pentru mine este a doua zi, respectiv ziua de 15 februarie pentru că este ziua mea de naștere!  🙂

      Și pentru că sunt răsfățată mereu cu multe cadouri, vreau să împart cu voi, cititoarele mele, măcar o parte din bucuria pe care o simt eu în fiecare an, de ziua mea. 

      De aceea voi organiza câteva giveaway-uri pentru voi, nu sunt încă sigură câte vor fi, iar astăzi începem cu cel în colaborare cu Face Bucharest – importatorul produselor Ziaja (se citește Jaia) în România.

      Premiul oferit de sponsor constă în 3 seturi Ziaja compuse fiecare din gel de duș cu ceramide – Creamy shower soap ceramides – și loțiune de corp cu ceramide – Smoothing body lotion ceramides, deci vor fi 3 cititoare câștigătoare. 🙂 Cele două produse sunt foarte hidratante, conțin ceramide, glicerină și unt de shea, numai bune pentru refacerea pielii după o iarnă destul de aspră.

       Condițiile de participare sunt simple, dar obligatorii, așa că aveți grijă să le îndepliniți pe toate și să completați formularul Rafflecopter de mai jos, integral, pentru a putea intra în tragerea la sorți de la final. Ele sunt:
1. Like paginii Face Bucharest;
2. Spuneți ce produse Ziaja ați testat și ce v-ar mai plăcea să încercați;
3. Like paginii de Facebook a blogului Zona Mov;
4. Share pozei de concurs pe care o găsiți AICI;
5. Abonează-te la blog cu e-mailul. În partea dreaptă a blogului găsiți opțiunea „Abonează-te la blog!”, introduceți acolo adresa voastră de e-mail și apoi apăsați butonul „Abonează-mă”. NU UITAȚI să intrați apoi în e-mailul vostru și să confirmați înscrierea.
       Se pot înscrie doar cititoare fete, băieți nu, cu domiciliul în România. Perioada de înscriere este de 2 săptămâni, între 15 februarie 2016 – 01 martie 2016.
       Acum, după ce ați văzut cât de simple sunt condițiile, vă rog să completați formularul de mai jos, integral. ATENȚIE: vor fi luate în calcul doar răspunsurile din formular, nu cele de pe Facebook și nici cele din comentariile de la acest articol.

Baftă!

💜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *