Aliații mei împotriva frigului de la Yves Rocher

       Dragele mele fete, fiindcă este prima postare din 2016, vreau să încep prin a vă ura un an nou fabulos pe toate planurile, să ne citim sănătoase și cum, mie, culoarea mov îmi dă o stare de bine, vă doresc un 2016 plin de „mov”! 🙂

      Pentru că ultimele zile au fost cu multe grade pe minus, plus că, mi-am petrecut anul nou la munte, unde erau și mai multe grade pe minus (-13o ziua, -20o noaptea) și, se pare, că frigul iernii de-abia a început, vreau să vă arăt care au fost aliații mei de bază împotriva frigului: crema de mâini și balsamul de buze. Vă spun sincer, nu aș fi ieșit deloc bine din aventura de la munte, dacă nu mi-aș fi îngrijit zilnic mâinile și buzele. Aliații mei au fost Crema pentru mâini Portocală confiată și Migdale și Balsamul pentru buze Portocală confiată și Scorțișoară, ambele de la Yves Rocher. Aproape că le-am terminat. 

     Inițial, am admirat cu aproape toate simțurile, aromele lor, arome care te îmbie să le folosești. Acum vă pot spune și că își fac treaba foarte bine. Crema de mâini are consistența unei loțiuni, deci ușoară și aerată ceea ce o face să se absoarbă repede în piele și cu marele avantaj ca mâinile nu devin lipicioase. Deși frigul a fost în toi, mai ales la munte, nu am simțit nevoia să aplic crema pe mâini mai mult de una sau două ori pe zi. Este îmbogățită cu apă de albăstrele bio și cu ulei de migdale dulci. Deci reușește să hidrateze bine. Însă nu a fost zi fără să o folosesc. Așadar, este bine, să aveți o rutină de îngrijire a mâinilor, o rutină pe care să o urmați constant (zilnic) și cu seriozitate. Voi veți avea de câștigat. Eu, recunosc, că nu sunt chiar constantă în folosirea cremei de mâini dar săptămânile astea am făcut un efort și am reușit să mă țin de rutina de îngrijire a mâinilor. De aceea, cred că e pe terminate crema.

      Așadar, sunt foarte mulțumită de mine pentru că am avut voință și am folosit crema pentru mâini în fiecare zi, chiar de două ori în unele zile. Și sunt mulțumită și de această cremă care: 1) hidratează lăsând mâinile catifelate și 2) intră foarte repede în piele nefăcând-o lipicioasă. Ah, și să nu uităm de parfumul ei delicios…

      Cot la cot cu crema de mâini a fost și balsamul pentru buze cu aromă de portocală și scorțișoară. Nu știu de ce, în perioada sărbătorilor, am avut buzele mai uscate ca niciodată. Nu am făcut niciun fel de abuz, nici de mâncare, nici de băutură 😀 și am băut și destulă apă. Cu toate acestea, buzele mele erau mai tot timpul uscate, chiar destul de grav în unele zile. Eu folosesc în mod regulat balsam de buze, chiar am două colorate pe care le folosesc, uneori, în loc de ruj în zilele lejere. Dar, în perioada asta cu buze uscate, am simțit nevoia unui plus de hidratare. Ei bine, balsamul acesta a fost de mare nădejde. Este foarte emolient și de la căldura buzelor devine și mai moale. Se întinde atât de ușor pe buze și este foarte fin. Este incolor, dar e foarte bine așa pentru că am întins mâna după el pentru hidratare, nu pentru buze colorate 😀 Conține unt de Karité și ulei de migdale dulci. Imediat după aplicare, îmi simțeam buzele mult mai bine. Vă spun că l-am folosit mult și des. Când nu mâncam, beam, ronțăiam diverse sau când nu mă pupam 😀 balsamul era pe buzele mele. Am abuzat de el. Mai aveam puțin și dormeam cu el sub pernă. Atât de buni prieteni am devenit. Dacă aveți și voi nevoie de un balsam care să hidrateze cu adevărat, îl puteți încerca pe acesta. Mai e nevoie să vă menționez parfumul delicat de portocală și scorțișoară? 

Ați încercat vreun produs dintre acestea două? Care sunt aliații voștri împotriva frigului și a pielii uscate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *