Colecția mea de rujuri-creion de la Yves Rocher

     Pentru că deja simt nevoia unor altfel de texturi în machiajul meu de zi cu zi – încep deja să le prefer pe cele mai consistente, mai hidratante – m-am gândit să vă arăt mica mea colecție de rujuri-creion de la Yves Rocher. Eu am doar 3, deși întreaga gamă conține 11 nuanțe (sau 12? nu mai știu…), toate foarte îmbietoare. Mi le-am dorit încă din primăvară. Eu am nuanțele: Rouge aquarelle, Rouge flamboyant și Rouge bordeaux.

     Creioanele sunt emoliente, hidratante, iar aspectul lor pe buze este unul strălucitor. Eu le simt aproape ca niște balsamuri de buze colorate, deși sunt mai mult decât atât. Culoarea pe buze este destul de discretă la prima aplicare, dar dacă doriți o culoare mai intensă mai aplicați încă un strat sau două. Deci pot fi și discrete și vibrante. Mina este retractabilă, deci nu este nevoie de ascuțire. Aveți aici mai multe swatch-uri ale aproape tuturor nuanțelor din gamă.

     Îmi plac mult aceste rujuri-creion, le folosesc 5 zile din 7, atât la birou, cât și seara. Pe timpul zilei, aplic doar un strat, deci sunt mai discrete pe buze, iar seara în oraș, mai multe straturi. Plus că buzele se simt răsfățate, hidratate și în centrul atenției. Nuanțele de roșu sunt drăguțe, se potrivesc cu pielea mea deschisă și cu albastrul ochilor. Îmi plac și ambalajele lor, care sunt în aceeași nuanță ca și rujul, deci când întind mâna în sertarul cu rujuri după o nuanță, o găsesc repede. 

     Sunt foarte confortabile, se simt pe buze ca un balsam de buze. Aplicarea este ușoară. Din câte am înțeles conțin unt de shea și unt de mango. Sunt destul de rezistente, chiar dacă strălucirea se estompează în timp, buzele rămân colorate mult după. Am impresia că au ceva dintr-un lip stain sau dintr-un lip tint. Rouge aquarelle este un roșu/roz pepene deschis, Rouge flamboyant este un roșu clasic, iar Rouge bordeaux este un bordo zmeură.

Rouge aquarelle ↑ 

Rouge flamboyant ↑ 

Rouge bordeaux ↑ 

Rouge flamboyant ↑

Rouge bordeaux ↑

     În concluzie, dacă vă doriți un ruj drăguț, ușor de aplicat și hidratant, puteți încerca aceste rujuri-creion de la Yves Rocher. Eu le folosesc la maxim. Ce v-aș sfătui este să mergeți să vi le luați din magazine unde vă puteți da seama cel mai bine de diferențele dintre nuanțe. Aveți vreun ruj-creion de la Yves Rocher? Ce nuanță?

3 comentarii la „Colecția mea de rujuri-creion de la Yves Rocher

  1. eu nu am genul asta de creion ruj de la YR ..am avut unul de la clinique ..sunt foarte faine . hidratante …din ce vad si astea de la YR sunt la fel de bune 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *