Sabon, Masca nutritivă Ocean Secrets

      După ziua de ieri, plină de întâlniri și evenimente, soare și voie bună, azi dimineață am simțit nevoia unui răsfăț. De care? Am zis că e momentul unui plus de curățare a tenului și, chiar atunci, mi-au picat ochii pe masca Sabon, recent primită la vizita în Băneasa Mall. Da, e momentul tău, mi-am zis. Hai, să vedem ce poți!

   Masca nutritivă Ocean Secrets de la Sabon, curăță în profunzime tenul, extrage impuritățile din piele și detoxifică. Înlătură celulele moarte, absoarbe excesul de sebum, lăsând pielea curată, mai luminoasă, cu un aspect sănătos și natural.
     Această mască are la bază ingrediente naturale, în special alge din Marea Nordului, una dintre cele mai bogate surse de minerale din întreg regnul vegetal. Aroma OCEAN SECRETS a fost inspirată de miresmele naturale atât ale câmpurilor verzi, precum și de adâncimile oceanului și briza mării.
     Masca se folosește pe tenul curat, așa că, după ce mi-am curățat tenul cu cleanser-ul meu obișnuit, mi-am aplicat masca. În strat uniform. Este albă, datorită bentonitei (un tip de argilă) care are proprietăți absorbante, mai ales pentru cei cu tenul gras. Are un parfum discret proaspăt, marin, dar, o dată aplicată pe față, acest parfum dispare.
 
.
     Se poate folosi și pe gât, dar eu am preferat să o aplic doar pe față. Când se usucă, nu ai senzația că te „strânge” fața. De altfel, se simte foarte ușor/light, la un moment dat, luându-mă cu treaba, chiar am uitat că o am pe față. După 15-20 minute m-am clătit cu apă călduță și m-am inspectat în oglindă.
     Momentul adevărului: tenul meu era mat, catifelat și, cumva, ușor. Nu am simțit o nemaipomenită senzație de prospețime, doar îmi simțeam fața ușoară și foarte bine curățată. Adică, masca și-a făcut treaba. În concluzie, ca și primă impresie, curăță bine tenul fără a-l deshidrata (conține glicerină), absoarbe excesul de sebum, înlătură celulele moarte lăsând tenul catifelat.
     Pentru tenul normal spre gras, este recomandată utilizarea ei o dată pe săptămână.
     Pentru tenul sensibil, aveți grijă la camforul și la sulful pe care le conține, deși sunt la finalul listei de ingrediente, ceea ce înseamnă că sunt în cantități foarte mici, plus că folosirea măștii o dată pe săptămână – nu face diferența. Părerea mea. Cel mai bine e să testați înainte să vă luați produsul full-size. Așa e cel mai sănătos. Oricum, dacă sesizez, pe parcursul zilei, ceva schimbări la tenul meu, care s-ar putea datora măștii, revin cu update la articol. Îmi place să duc treaba până la capăt, indiferent de urmări, decât să mă aflu vorbind degeaba.
    Mi-aș dori să încerc, de la Sabon și masca hidratantă Ocean Secrets, cu ulei de migdale și măsline pentru un efect hidratant și extract de mușețel pentru calmarea pielii și micșorarea porilor, plus Omega 3 + 6 + 9 și alge din Marea Nordului. Nu sună bine? 🙂
Ce măști Sabon ați folosit voi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *