Paula’s Choice – reduceri și wishlist

     În perioada 17 iulie – 31 iulie 2015, Paula’s Choice Romania au o ofertă specială de reduceri de 10% la produsele cu factor de protecție solară
     Minunat! Ziua nu putea începe cu o veste mai bună. Întreaga mea rutină de îngrijire a tenului este bazată pe produse Paula’s Choice, produse pe care am ajuns să le iubesc și care mi-au devenit indispensabile. Întreaga mea viziune, percepție asupra produselor cosmetice și a îngrijirii personale s-a schimbat drastic de când aceste produse au intrat în viața mea, acum 3 ani. 

     „Expunerea la soare fără protecție solară adecvată nu conduce doar la inesteticele și dureroase arsuri solare, ci provoacă mutații la nivelul ADN-ului celular și îmbătrânirea prematură a pielii, care afectează pielea ireversibil. Nu uita, pentru a-ți menține pielea sănătoasă și tânără, trebuie să folosești o cremă hidratantă cu SPF în fiecare zi a anului! Toate produsele full size cu SPF beneficiază de o reducere de 10%. 

*Mostrele și mini produsele nu sunt incluse în promoție.”

 
 
Eu voi profita de aceste reduceri și am pe wishlist următoarele produse:
 
1. Mult îndrăgitul meu Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 with Antioxidants, despre care v-am vorbit aici > Ai grija!
 
 
2. Îmi doresc să încerc noul Sunscreen Spray Broad Spectrum SPF 43, despre care am auzit numai lucruri bune, conține antioxidanți și protejează atât împotriva razelor UVA cât și împotriva celor UVB.
 
3. O altă mare iubire a mea, este Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex SPF 30 with Antioxidants – ocupantul locului 2 in topul personal al produselor Paula’s Choice, singurul produs cu SPF mineral de la Paula (sper să nu greșesc).
 
 

 

 

 
     Deocamdată, pe wishlist-ul meu, sunt doar aceste produse, deși mă bătea gândul să-i iau soțului PC4Men Daytime Protect SPF 30, pentru că și lui îi plac produsele și le apreciază, având de la ei, produsele pentru și după bărbierit.
 
      Intrați pe pagina Paula’s Choice Romania și alegeți-vă produsele preferate cu SPF, mai ales acum cu reducerea de 10%. Sunt produse nemaipomenite!
 ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *