Melkior, baza pentru fardul de ochi

     Ultima mea descoperire este baza pentru fardul de ochi de la Melkior. Trebuie să vă vorbesc și vouă despre ea. E musai. Bombonica asta a intrat în viața mea exact la momentul potrivit. Tocmai mi se terminase primerul Shadow Insurance de la Too Faced. Așa că i-am zis: acum e șansa ta să strălucești. Și ce să vezi: chiar a strălucit. Și încă mai strălucește, încă nu am terminat-o. Impropriu zis „strălucește”, scopul ei fiind să matifieze pielea. Strălucește, în schimb, prin simplul fapt că e un produs foarte bun, care face exact ce trebuie să facă. 

  
 

     Ce trebuie să facă? Hai să le luăm pe rând:
   – matifiază și netezește pielea pentru o aplicare mai ușoară a fardului de pleoape. Corect. Veți vedea în poze, mai jos, cum par pleoapele mele după ce am aplicat această bază, zici că-s lucrate în Photoshop: mate, netede, catifelate, numai bune pentru o pictura cu farduri.
   – crește rezistența machiajului – Bineînțeles. Fără bază, în 2 ore, dispare orice fel de pictură abstractă de pe pleoapă, de zici că nici n-a călcat vreodată vreun picior de pensulă pe acolo. Pe când cu bază, eh, e altceva… 10 ore, câteodată 12 ore nu am treabă. Aveți poze mai jos.
   –  intensifică culoarea fardului de pleoape – Pai sigur că da. Ei bine, aici va trebui să mă credeți pe cuvânt, pentru că nu am nicio poză cu vreun fard mai intens, doar nude-urile folosite la job. 
   – se întinde foarte bine pe piele, formând o peliculă fină și împiedicând adunarea fardului în pliul ochiului. – Așa este. Pleoapele mele devin foarte fine, catifelate, iar aplicarea fardului este o și mai mare plăcere. Nimic nu se strânge nicăieri.
   – conferă un aspect satinat cu efect strălucitor. Așa și așa. Satinat da, dar strălucitor nu văd cum, atâta timp cât matifiază. Într-adevăr, printre ingrediente se află și mica – un mineral natural inclus în produse pentru a le da luciu și strălucire, dar eu nu o sesizez. Probabil că e într-o cantitate foarte mică, care nu se distinge decât când stai în soare.
   – nu este uleioasă, nu este lipicioasă și se absoarbe rapid. – Sigur că da. Veți vedea mai jos pleoapele mele uleioase după care dispare complet orice fel de ulei după ce am aplicat baza Melkior. Pleoape lipicioase – nici gând! Și da, se absoarbe rapid.
   – consistență cremoasă, catifelată și ușor de aplicat. – Perfect de acord. Consistența bazei este undeva între cremă și unt și e atât de fină încât îți vine să o întinzi pe toast să o mănânci, ca pe o delicatesă. Și culoarea e yummy: un lila deschis, gen bomboană fondantă.

     Și, dacă nu am zis destule până acum, trebuie să mai adaug două lucruri. Un plus și un minus, că deh, nimic nu e perfect pe lumea asta:
   + Conține doar ingrediente benefice pielii. Nu există nici măcar un ingredient la care ai putea ridica o sprânceană sau un semn de îndoială. Pe verificate. Conține chiar și vitamina E și vitamina C – binecunoscute pentru beneficiile asupra pielii. Chiar dacă nu sunt în cantități mari, ele regăsindu-se în a doua parte a listei de ingrediente, totuși contează. Așadar, felicitări brand-ului Melkior, pentru crearea unui produs sigur. Asta mă face să-mi doresc să testez și alte produse ale acestui brand. 

   Recipientul produsului nu e cea mai bună alegere ca ambalaj. Borcănașul în care trebuie să bagi ori mâna (în cazul meu) ori diverse pensule pentru a lua produs, nu ține la distanță bacterii sau alte impurități, oricât de curat ai fi. Așa că, spălați-vă bine pe mâini sau folosiți numai pensule curate înainte de a lua produs din borcănaș. Eu nu folosesc o pensulă pentru aplicarea bazei, ci iau cu mâna din borcănaș, așa că trebuie să mă spăl temeinic pe mâini înainte să mă apuc de treabă. Poate, pe viitor, vor îmbunătăți acest aspect și vor folosi un alt tip de ambalaj, mai „sănătos”. Este și păcat la un produs atât de bun.
     În opinia mea, este un bun înlocuitor al primerului Shadow Insurance de la Too Faced, la un preț mult mai rezonabil – 30 lei. 
     Mai jos, aveți poze cu machiajul dimineața, în jurul orei 8, înainte de job și, apoi poze cu machiajul după-amiaza, în jurul orei 18. Ca să vă dați seama de rezistența fardurilor peste baza Melkior. Precum și poze cu pleoapele mele uleioase și apoi cu baza, deci neuleioase. 🙂 

     pleoapa uleioasă            vs        pleoapa cu baza Melkior
 
             dimineața                  vs                     seara                 
 
dimineața                  vs                     seara
 
 Laughter is the best cosmetic! 

3 comentarii la „Melkior, baza pentru fardul de ochi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *