essence Long Lasting Lipstick Nude, Come naturally 03

      Fetelor, m-am gândit să vă arăt rujul de care am abuzat vara asta. Poate vă vin și vouă idei. La cât de des îl port, aproape zilnic, cred că am mari șanse să-l și termin vara asta. Nu știu câte rujuri sau dacă ați reușit performanța să terminați vreodată un ruj, la câte avem. Vă spun sincer că eu, de când mă știu, doar un singur ruj am reușit să termin. Era un ruj Catrice, cumpărat din afară, înainte să apară brandul și la noi, într-o nuanță nude, nuanță care mi s-a potrivit perfect. Ei bine, rujul essence în nuanța 03 Come naturally îi va călca pe urme și cred că-și va păstra mult timp un loc pe podium. Îl port mereu cu mine în geantă, ca, la nevoie, să poată salva situația. 😀

 
 
     L-am achiziționat de pe 1001 Cosmetice, la prețul de 12,5 lei. Mi-l doream de mult, de când a apărut gama I Love Nude de la essence, din primăvară. 
 
 
     Este un ruj cremos, nu foarte strălucitor, dar nici mat. Pentru un machiaj natural de zi cu zi, la birou, este perfect. Cred că e nuanța cea mai închisă din această gamă. Nu prea știu cum să îl descriu, eu îl văd ca fiind un maro mov nude. Parcă are și un pic de gri. Destul de pigmentat pentru a defini și accentua buzele, dar, în același timp, destul de subtil pentru un look natural, de zi. Uite că am reușit să-l descriu. 🙂  
     Nu e nevoie de mai mult de două aplicări. Rezistența lui e medie. Dacă nu mănânci nimic, dacă nu pupi iubitul, motanul, copilul din dotare, stă pe buze în jur de 2/3 ore. Pentru o definire mai bună a buzelor e indicat să folosiți și un creion asortat. Dacă aveți timp. Eu nu am timp dimineața și pentru creion. Machiaj, ruj și am ieșit pe ușă. 
     Îmi place rujul, iar nuanța se potrivește tare bine cu tonul deschis al pielii mele. După cum vedeți și voi, ambalajul a fost creat în aceeași culoare ca și rujul. La fel ca și celelalte rujuri din gama I Love Nude. Bună idee. Așa îl putem identifica mai ușor în mulțimea de rujuri din sertarele noastre. 
 
lumină naturală, dar fără soare
 
în soare
 
 
 
Cum vi se pare?
 
 
Zona Mov pe Facebook, Zona Mov pe Twitter 🙂 

2 comentarii la „essence Long Lasting Lipstick Nude, Come naturally 03

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *