elmiplant, Aqua Breeze – răcoarea mării la tine acasă

        E târziu, sunt și obosită, tocmai m-am întors din oraș de la un eveniment cu fetele frumoase din beauty blogging. De aceea postarea va fi una scurtă. Însă nu puteam să vă las fără să vă răcoresc. Măcar virtual. Cu ultima noutate de la elmiplant

     Este vorba de noul sortiment de gel de duș de la Elmiplant și anume AQUA BREEZE. Face parte din colecția Senses Touch, lansată anul trecut. Ce-ți dorești cel mai tare vara, după o zi caniculară, după o zi întreagă de alergături, de rezolvat treburi, de întâlniri și discuții? Vă spun eu – atingerea fină și spumoasă a gelului de duș Aqua Breeze. Aroma mării în baia ta. Pe bază de alge și minerale marine, gelul de duș este proaspăt, tonic și revigorant (atât pentru corp cât și pentru minte).  Algele marine sunt un supliment de energie și vitalitate, iar aroma fresh a gelului de duș are o acțiune reconfortantă.

     Nu doar atât: datorită complexului avansat de hidratare NUTRI MOIST, pielea rămâne hidratată, catifelată, sănătoasă. Nu conține parabeni, parafine sau coloranți. 

     Gama Senses Touch mai conține următoarele variante/arome:

– Passion Mood – cu floarea pasiunii și ulei esențial de ylang ylang
– Freshen Up – cu acai berry și mango 
– Calming Spa – cu frangipani și ulei de argan
 
 
 
     Preț: aproximativ 10 lei – 400 ml.
 
 
Am fugit la duș, voi ce mai așteptați? 
.
 ♥
 .
Zona Mov pe Facebook, Zona Mov pe Twitter.  🙂
.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *