Vara începe cu noutățile Yves Rocher în ediție limitată

Fetelor, a venit vara! Oficial e vară! Nici nu știți cât de mult mă bucur și cum tresaltă inima-n mine când mă gândesc la soare, la mare, la rochițe, la săndăluțe și delicatețuri, la dantele și mărgele…
Dar, pentru că o dată cu vara, gândul ne poartă și la călduri arzătoare, Yves Rocher își propune să ne aducă mai aproape de prospețimea naturii, lansând, în ediție limitată, două colecții noi de vară, cu arome revigorante. Numai cu ingrediente de origine vegetală. Vă spun, sună atât de bine, încât „îmi lasă gura apă”!  Combinațiile ingredientelor mă duc cu gândul la cocktailuri servite reci, la bar pe malul mării. Închin și mi-aș dori să savurez aceste „cocktailuri” cu draga de Ani, barometrul nostru de beauty, care e mereu drăguță și împarte cu noi tot frumosul din blogosfera de beauty.

Fiecare colecție Les Plaisirs Nature conține un gel de duș nectar (flacon de 400 ml la 25 lei, 50 ml la 9 lei), un gel de duș gomant (tub de 200 ml la 23 lei) și o apă parfumată pentru corp (spray 100 ml la 29 lei).
Gata, nu vă mai țin în suspans. Prima combinație: lămâie cu busuioc. Delicios, nu? Yves Rocher a combinat proprietățile efervescente ale lămâii cu aroma revigorantă a frunzelor de busuioc pentru a evoca întreaga prospețime a citricelor în mijlocul verii.
A doua super combinație: mărul verde și anasonul. Doamne, cum sună! Mărul pentru parfumul său acidulat a fost asociat cu uleiul esențial de anason pentru a evidenția prospețimea sa fructată. Perfect pentru o după-amiază plăcută de vară.
Gelurile de duș gomante conțin semințe din fructe 100% naturale, care exfoliază delicat pielea.
            Atenție: sunt ediție limitată pentru vara 2015 și vor fi lansate luna aceasta, în Iunie.
Și pentru că nu am răbdat, trebuie să vă spun și că, tot în această vară, va fi lansată Oja Culorile Naturii. Se pare că natura este un cuvânt de bază în definiția produselor Yves Rocher. 50 de nuanțe noi, foarte frumoase. Eu deja am pus ochii pe vreo 6. 🙂
Au o formulă fără ftalat, formaldehidă, camfor și toluen. Cu rășină de Elemi, care este o rășină vegetală extrasă dintr-un arbore originar din Filipine, ce are proprietatea de a crea un film ce reflectă lumina, conferind, astfel, efect de strălucire. Cu o nouă pensulă în formă de evantai, ce îmbracă perfect forma unghiei, pentru o aplicare profesională și un rezultat uniform cu doar un singur strat aplicat. Flacon de 5 ml la 11 lei.
Ei, ce ziceti? Nu sunt superbe? Nu le vreți pe toate? 🙂

 

Spoiler alert:
Surprizele se țin lanț, iar, Yves Rocher mai are la îndemână (la propriu 🙂 ) câteva noutăți pentru îngrijirea unghiilor, a mâinilor și pentru o manichiură de vis. Dar restul, în episodul viitor. Deocamdată, savurați-le pe acestea. 🙂
Vara începe cu Zona Mov  🙂
Ce ziceți de noutăți? De arome?
💜

2 comentarii la „Vara începe cu noutățile Yves Rocher în ediție limitată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *