Polishăm, polishăm, dar în incintă – Ojele lunii

Relativ recent mi-am descoperit o nouă pasiune: ojele. De aproximativ 1 an. Când îmi cad ochii pe una, rămân hipnotizată. Nici nu realizez, inițial, că poate nu-mi place nuanța sau că o mai am. Am văzut standul cu oje, acolo îmi rămân ochii, nu mai ai treabă cu mine. Mă holbez fără rușine la oje minute în șir. Le iau pe rând una câte una, să nu se simtă vreuna neglijată. De-abia, într-un final, intră în scenă și rațiunea. „Da’ stai așa că mie nici nu-mi place culoarea asta, iar pe asta o mai am de vreo 3 sau 4 ori de la alte branduri!”

  Evident, nu-mi plac toate nuanțele și nici nu mi se potrivesc toate. Dar asta nu mă împiedică să le iubesc pe toate! 😛 Lăsați toate ojele să vină la mine!
  Manichiura mi-o fac, de obicei, duminica, ca să încep săptămâna fresh. Ar fi, deci, oja și săptămâna. Deși, dacă ar fi după mine, mi-aș schimba oja în fiecare zi. Fără exagerare. Când am timp, îmi schimb oja de 2 ori pe săptămână, când nu – nu. Mai mult nu. După posibilități. 
De făcut poze fac. Vi le arăt și vouă, să știți și voi ce am avut pe unghii în luna lui mai. Mureați de curiozitate, nu?! 

 

        Marionnaud – 05 – Vert envoutant. Primită la o revistă. Nu mai știu care, nici nu contează. Oja contează. E un turcoaz petrol. Nici verde și nici albastră ca-n poze.

 

      OPI – My vampire is buff. Un alb „murdar”, cum îmi place mie să-i spun. Îmi place tare mult și o folosesc destul de des. Acoperire bună din 2 straturi, rezistență la fel de bună.
       Bershka – Nail wrap. Le aveam cumpărate mai demult, dar nebăgate în seamă până luna trecută. Mai bine le lăsam așa. Nebăgate în seamă. Că mi-au ținut pe unghii vreo 2 ore. Habar n-am ce s-a întâmplat, că eu am urmat cu sfințenie indicațiile de aplicare. Ba chiar am pus și top coat la final. Să fi fost efectul razelor de lună asupra papucilor de gumă? Posibil…
       Sephora – 02 – Sophisticated taupe. O cafea cu lapte. Tare. Și un animal print de pe o plăcuță Konad – m57. Ca să fie și mai tare.
      Astor – 275 – Land of volcano. Un portocaliu simplu. Dar pe care mi l-am dorit mult. Din dm – drogerie markt. 6 lei. Cea mai rezistentă dintre toate. A ținut 5 zile pe unghii în condiții de tastat intens la computer și de spălat vase. Cine se aștepta?!  Felicitări!
         Stradivarius – 141 – Me & you forever. Un corai foarte frumos, nu roz ca-n poze.
        OPI – Peace & Love & OPI. Din colecția San Francisco 2013. Multicromă. Interesantă. În soare e foarte shimmery. În umbră sau lumină artificială vedem cum se întrepătrund reflexii mov cu verde, gri și pe alocuri roz.
Hai să recapitulăm
Ce ziceți? Care vă place? Voi câte oje purtați într-o lună? 
💜

6 comentarii la „Polishăm, polishăm, dar în incintă – Ojele lunii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *