SCHOLL VELVET SMOOTH ne pregătește de vară

     Vă scriu astăzi despre pila electronică Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant. Am testat-o și, dacă sunteți și voi curioase ce este și ce face, vă invit să citiți mai jos.
     Ce este? Un produs de îngrijire a picioarelor cu care poți înlătura ușor pielea îngroșată de pe tălpi. Eu doar pe tălpi am folosit-o, deși am văzut că alte persoane o folosesc, cu succes, și pe alte părți ale corpului cu piele îngroșată. 

Și voi începe cu concluzia, ca orice om care se „respectă” și care-și începe discursul cu „Deci…”  Concluzia mea este că ar trebui să ne creăm un ritual al îngrijirii picioarelor, așa cum avem un ritual al îngrijirii tenului, părului, pielii, etc. Cu următorii pași:
1. Îndepărtarea pielii îngroșate cu ajutorul pilei electronice Scholl Velvet Smooth,
2. Curățarea și relaxarea picioarelor cu Scholl Velvet Smooth Gel Emolient,
3. Hidratarea tălpilor cu Scholl Velvet Smooth Ser Intens Hidratant și
4. Îngrijirea picioarelor pe timp de noapte cu Scholl Velvet Smooth Mască hidratantă de noapte (pasul 4 pentru îngrijirea zilnică). Cu acest ritual, care să fie făcut în mod serios și constant, eu sunt sigură că putem avea picioare de reclamă. Cu așa produse nu avem cum altfel.
Aparatul/Pila este foarte handy, nu mai trebuie să fac pe contorsionista ca până acum cu pilele tradiționale pe care le foloseam. Mi-a fost foarte ușor să ating toate zonele cu probleme de pe talpă.
Atenție! Se folosește doar pe pielea uscată, nu în apă când suntem sub duș. Înainte sau după duș. În ambele cazuri, rezultatele sunt super, zona devenind catifelată.
Îmi place tare mult că îmi pot îngriji picioarele acasă, în mod profesional, când doresc, ori de câte ori am nevoie, salvând timp și bani cu mersul la salon la pedichiură. Și așa eram eu circumspectă în ceea ce privește mani și pedi la saloanele de înfrumusețare, acum, cu pila Scholl, i-am zis Adio fără să mă uit în urmă.

 

     După cum, probabil, v-ați prins deja, procedeul de folosire al pilei e destul de ușor. La mine a fost cam așa: am preferat cada (nu am vrut să-mi las călcâiele prin toată casa), am pornit aparatul, am trecut pila peste părțile cu piele îngroșată de pe tălpi și am folosit-o până când am simțit zona catifelată. A fost un adevărat masaj al tălpilor. Nu e dureros sau neplăcut. Nu a durat foarte mult, deși iarna își lăsase amprenta asupra tălpilor mele într-un mod cât se poate de inestetic. Nu am căpătat picioare de reclamă de la prima utilizare, de aceea insist asupra unui ritual de îngrijire constantă. Îmi pregătisem dinainte cădița pentru picioare cu apă caldă în care am adăugat 15 ml de Scholl Velvet Smooth Gel Emolient, care curăță și relaxează picioarele în același timp. A făcut o spumă frumos mirositoare. Am stat cam 15 minute în apa cu gel. Am închis ochii și m-am relaxat. Vă spun sincer, m-am simțit ca o regină, iar tălpile mele strigau sandalele. Ce sandale, că afară plouă… De abia aștept să vină soarele, să plece de tot ploile, să trec cu entuziasm la sandale! Nu mai pot cu vremea asta! Ploi și vânt întruna… Cu ploile astea, am și uitat să vă spun că, după ritualul Scholl de transformare în regină, am aplicat și o cremă hidratantă. Nu am avut Serul Intens Hidratant de la Scholl Velvet Smooth, dar e pe lista de cumpărături. Vă dați seama că acest combo (pilă + gel + ser) dă rezultate mult mai rapid și pentru o perioadă mai îndelungată. Iar eu vreau să intru în sandale, vorba aia: cu capul sus! 🙂

 

 

     Sunt absolut încântată de această pilă și de ceea ce face. Tălpile mele arată acum foarte bine, sunt fine și catifelate. Așa le voi avea toată vara, dacă îmi respect ritualul de îngrijire Scholl.
 
     Am uitat cutia pilei la intrare, în văzul tuturor. Evident că, toți prietenii noștri care au venit pe la noi, m-au întrebat despre ea. Să le spun cum e, dacă își face treaba, cum adică cu diamante și de ce… Apropo, dacă și voi vă întrebați, să știți că pila nu e din diamante, cum mi-a zis un prieten, ea doar conține mici bucăți de cristale de diamant, ajutând la o mai ușoară îndepărtare a bătăturilor, fără a răni pielea. Cristalele de diamante sunt bine cunoscute pentru calitățile lor exfoliante.

      Apropo de reacții, de prieteni și de soți, trebuie să vă povestesc cum a încercat soțul meu să mă ajute cu review-ul acestei pile. Scosesem pila din cutia ei, i-am spus că vreau să o testez și să scriu pe blog despre ea. El nu mai văzuse o astfel de pilă, nu știa ce e. Nu am apucat, atunci, să-i dau detalii despre ea pentru că mă grăbeam să plec la o întâlnire cu colegele de liceu, iar pila rămăsese pe biroul meu. Era cu un prieten și ce s-au gândit ei: să mă ajute. Toate bune și frumoase. Sau nu, că nu știa nici unul dintre cei doi, ce e și ce face. Ca să vă distrați și voi, aveți rezultatul ajutorului lor în pozele de mai jos. Drăguții de ei!

      Vă dați seama râsul de pe lume, când a aflat pentru ce e pila Scholl și ce poze făcuse el… A folosit și soțul pila. Și el e încântat de ea. Acum știe tot despre Scholl Velvet Smooth 😀
Capul rotativ Scholl Velvet Smooth se poate înlocui cu unul nou, când acesta se uzează. În medie, după 12 folosiri, zic ei. Vom vedea. Tot ce vă pot zice acum e că voi abuza de el în vara asta, de va ieși fum din el… 😀
De unde o puteți cumpăra sau alte informații despre Scholl Velvet Smooth găsiți pe pagina de Facebook Scholl România.

 

       Recomandarea mea pentru Scholl: să facă pila mov. Zona Mov vrea pilă mov  🙂
Mov găsiți și pe pagina de Facebook a blogului. Poate dați și Like, sper eu  🙂
 

4 comentarii la „SCHOLL VELVET SMOOTH ne pregătește de vară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *