MARSALA by Koton

       Ieri la Koton am gasit oje. Da, oje! Aveau doar câteva nuanțe, dar drăguțe. Vreo două cu flakes, foarte drăguțe și alea. Toate în varianta mini, de doar 6 ml. 5,99 lei bucata. Și două seturi a câte 3 oje, unul pentru manichiură french și unul cu sclipicioase pentru party. 19,99 lei setul. Reușite și seturile, iar eu sunt greu de mulțumit. 😛
 
 
Nu aveam în plan să-mi iau oje, dar, ojele fiind slăbiciunea mea și la prețul ăsta, mi-am zis că ce mai contează o ojă pe lângă cele 70 și ceva deținute. Și chiar în acel moment mi-au picat ochii pe nuanța anului – marsala. Zic: nu văd eu bine! O iau de pe raft. Ba da, am văzut bine – era o marsala. Ok, hai să am și eu ceva în culoarea anului, că tot nu am nimic. Dacă vreți să aflați părerea mea despre această culoare, să știți că nu e prea bună. Adică e o culoare interesantă dar mi se pare bătrânicioasă. Mi-aduce aminte de bunică-mea care avea bluze aproape numai de culoarea asta. Anyway, trecem mai departe. Am mai văzut un maro drăguț, cu niște reflexii mov, de mi-a rămas gândul la el. În contrast cu pielea mea deschisă, mă gândesc că s-ar vedea foarte bine. Cred că mai fac o vizită la Koton cât de curând să mi-o iau și pe aia.
 
Am aplicat două straturi ca să capăt exact culoarea plină, marsala. Calitatea ojei nu e extraordinară. Dacă aplici doar un singur strat de ojă, rămân dâre iar culoarea e una spălăcită, abia sesizabilă. Să vedem acum și cât rezistă pe unghii.
 
Nu știu ce să vă zic, dacă-mi place sau nu. În anumite lumini, mi se pare drăguță, dar per total nu cred că mă avantajează. Cred că s-ar potrivi mai bine cuiva mai creol, sau pe o piele bronzată. Mai mult mă gândesc la maroul/mov celălalt.
Să stiți că în poze oja pare mai mov decât e în realitate. Dar cum aparatul meu foto nu e profi, e doar semiprofi, atunci marsala mea e mai mov 😛
 
 
 
 
 
 
 
Mult mov găsiți și pe pagina de Facebook a blogului. Poate dați și Like, sper eu  🙂
♥      ♥      ♥

5 comentarii la „MARSALA by Koton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *