Am fost la bar, la ROUGE NAIL BAR

     Și ce credeți c-am făcut? M-am îmbătat! De plăcere. Andreea m-a dus. Și bine a făcut! Unghiile mele au fost răsfățate. Și eu – în culmea extazului! Am beneficiat de o manichiură cu produse Trind. Nu știați despre ele? Nu-i nimic, mergeți la Rouge Nail Bar și o sa vedeți despre ce e vorba. Nu veți regreta. A fost awesome! Hai să vă dau totuși câteva indicii.

     Când îmi doresc ceva, ce credeți că e? O manichiură sau o ojă nouă. 🙂 Ei bine, pentru prima dată, am fost la un salon profesional în care puteți fi răsfățate de sus până jos. Literalmente. Începeți răsfățul de sus, de la păr, cu un coafat/tuns/stilat (după pofta inimii), continuați cu o super manichiură și pedichiură cu produse profesionale, toate asezonate cu o băutură inedită și cu un ambient cald și primitor. Unde mă întorceam, numai zâmbete. Ziceai că toți angajații sunt amici de-ai mei.
     Muzica bună, în surdină. Dacă era după mine, rămâneam acolo și peste noapte, dar m-am gândit să nu-i supăr așa de prima dată. Le propun asta data viitoare… 😛
  Am început timid cu un fresh de pepene roșu cu lămâie și ghimbir. O nebunie! Apoi a început dezmățul: manichiură profesională cu produse Trind, aduse tocmai din Olanda.
     Înainte de toate, am fost întrebată despre lungimea unghiilor și cum îmi doresc cuticulele. Le vreau acolo unde sunt, doar ușor împinse. Deci nu s-a apucat nimeni să mă ciopârțească, fără să mă întrebe nimic. Profi. Drăguța de Ștefi a aplicat Cuticle Remover și până s-au înmuiat ele, eu am sorbit din poțiunea magică cu pepene. Yummy! După ce le-a împins, a aplicat Cuticle Balsam. Apoi tratamentul Nail Repair și un Base Coat Ridge Filler că la e mine e cazul… Apoi lacul de unghii Caring Color. Mi-am ales un albastru petrol destul de închis, în ton cu vremea de afară care era de toamnă, nicidecum de mijloc de iulie.
     Am uitat să vă spun că înainte de ojă, mâinile mele au fost masate cu super Crema Regeneratoare pentru Mâini, despre care am aflat că este rezistentă la apă. Dacă aștepți 25 minute după ce o aplici, fără să te speli pe mâini sau fără ca mâinile tale să ia contact cu apa, adică să aibă timp să intre în piele, se va întâmpla să o simți pe mâini (adică să-ți simți mâinile hidratate) și după ce te vei spăla pe mâini. Și atât de relaxant a fost masajul încât i-am zis lui Ștefi că o iau acasă. 🙂

 

      Inițial, regula Rouge Nail Bar a fost „Manichiură fără programare”, de unde și numele de Bar. Dar, cum deja și-au format o clientelă datorită profesionalismului lor, promisiunea de acum este „Programare în cel mai scurt timp posibil”. Pe mine nu mă deranjează să aștept, eu oricum sunt organizată de felul meu și-mi programez toate evenimentele din timp. De abia aștept următorul răsfăț la Rouge Nail Bar!

 

      De asemenea, am aflat că oferă și servicii de make-up și de masaj de relaxare. Ca să nu vă mai zic că locul este un loc „cameleon” ce se poate transforma într-un bar destinat petrecerilor private. Aviz amatorilor!
     Și, colac peste pupăză, de parcă răsfățul nu era deja complet de mult, în “Meniul“ acestui bar găsiți și manichiură pentru copii și pentru bărbați.
    Printre produsele folosite găsiți mărci ca Trind, Ciate, OPI, Essie, Deborah Lipmann.
Deci?
V-ați programat? Eu acum sun! 
🙂

2 comentarii la „Am fost la bar, la ROUGE NAIL BAR

  1. arata f bine manichiura ta! o culoare f selecta ..sunt oficial invidioasa pe..rasfatul tau 😛
    Ma bucur sa fiu printre primii tai cititori, iti doresc succes ! Sunt cu ochii pe tine , Andrea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *