Orly, Cheeky

       Prima data am văzut obrăznicătura asta la Adela. Dragoste la prima vedere. Lovită cu leuca în creștetul capului. Domnul  Google, ce mai faceți azi, ia ziceți-mi, dumneavoastră, mai multe despre oja asta. Ah, dar vai!, ce culoare!, ce nuanță!, mă pierdeam și mai tare în abisul iubirii. Decizia este luată mai rapid ca gândul: trebuie să o am! 

    Afacerista de mine ce face? Caut prin vecine/prietene, poate, poate o are careva să nu mai dau eu banii pe ea… 🙂  Dar ce să vezi, veste proastă pentru buzunar. Nu o avea nimeni. O amică-mi zice: dar, ia-ți-o, dragă, dacă tot o vrei așa de mult! Pe bune? Nu m-aș fi gândit! 😀 
    M-am uitat cu părere de rău spre buzunar, el nu a îndrăznit să ridice ochii spre mine, știind deja ce-l așteaptă. Azi nu e ziua ta norocoasă, trebuie să te scotocesc un pic.
    Fuga la Mall. Păi unde credeați?! Dacă tot am unul la 3 minute de biroul unde lucrez, atunci mai bine să ne împrietenim, zic. Putem fi chiar BFFs. Te vizitez în fiecare zi, cross my heart! La mall, 42 lei oja Orly. Noroc că nu aveau nuanța cu pricina că delict comiteam. Disperare, panică. Buzunarul îndrăzni să ridice un ochi, cu speranță. Las’ că-ți vin eu de hac, nemernicule!
      Ajunsă din nou în fața computerului, mă lovește. Stai mă, așa, că știu eu pe cineva… everybody’s got a drug dealer on speed dial, vorba lui Nickelback. Roxana de la Beauty in the Bottle. Ring! Alo? Aveți Cheeky? Avem Cheeky! Câți lei Cheeky? 33 lei Cheeky! Vreau Cheeky! Primit Cheeky. Apropo, mersi Roxana că ai fost drăguță și ai venit până la botul calului, cu Cheeky cu tot!
    Așa da, afacere, 33 lei in loc de 42 lei. Eram și eu mulțumită, și buzunarul din dotare.
    Un corai atât de perfect nu am mai văzut de ceva vreme. Dar ce prostii spun, nu am văzut niciodată, că altfel îl aveam, duh!  Piersicuța lu’ mama, ce particule fine aurii ai! Vino-ncoa! Aplicăm baza (Ridge Filler-ul de la Mavala – foarte bun!, l-am purtat și singur, când nu am vrut „nimic” pe unghii), lăsăm să se usuce și mă arunc pe Cheeky. Primul strat… ce nebunie, ce nerușinare, ce strălucire! Iubire mare, mon cher! Ia să vedem și cu al doilea strat. Sunt în pragul apoplexiei de plăcere. Să fie primit! Felicitări! Toată lumea-i fericită! La final, top coat-ul, tot de la Mavala – Mavadry. Fenomenal, băiatu’ ăsta. Este la fel de bun ca Seche Vite, dar se pare că mult mai sănătos. Nu conține formaldehidă, toluen sau camfor. Mai dă și un luciu grozav ojei și o și usucă în doi timpi și trei mișcări.
     A doua zi, ziua de naștere a lu’ șefa. Restaurant. Libanez. Mâncare bună. Cheeky, admirată de toată lumea, în centrul atenției. „Ce nuanță delicată! Ce corai! Să vezi ce bine o să arate când te vei bronza la vară!” M-am simțit de parcă era ziua mea, nu a șefei. Mă mai felicit, în gând, încă o dată pentru alegerea făcută și trec la al doilea fel de humus…
    Și ca toate lucrurile perfecte, ghinionul făcu că de două zile de când mă țin să fac poze ojei și manichiurii, nu mai iese soarele. Și nu ar fi așa o mare problemă, dar coraiul meu perfect, în lipsa soarelui, se transformă într-un roz banal sclipicios. Vreți să vă convingeți? Priviți pozele de mai jos. Și cum și următoarele zile sunt anunțate cu nori și ploi, v-am scris acum, cât să aștept?!
     Dar promit să fac poze imediat cum pică raza soarelui perpendicular pe mine. Să nu ziceți că v-am mințit. Sau căutați-l de vorbă pe dl. Google, până una – alta.
     Avertisment: risc de AVC prin apoplexie de plăcere.
.
.
.
.
.

V-am pupat. Mă duc să mă uit pe geam să văd dacă a ieșit soarele.

LATER EDIT:  Am prins azi (2 iunie) putin soare. Parca acum aduce a corai…

.
Voi ce ziceți? Vă place?
💜

6 comentarii la „Orly, Cheeky

    • E reusita toata colectia, First Blush, iar asta mi se pare coraiul perfect. Il cautam de mult. Nici eu nu stau foarte bine la capitolul striatii. Noroc cu filler-ele de genul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *