Măștile cu argilă Skinegal

        Sezonul rece reprezintă o adevărată provocare pentru fiecare tip de ten, dar mai ales pentru pielea sensibilă sau cu probleme. Nu va fi de mirare că porii încărcați îți pot da și mai multe bătăi de cap, iar pielea reacționează negativ la schimbările de temperatură și de umiditate. Soluția de a preveni aceste situații poate fi aproape. Măștile cu argilă Skinegal vor fi aliatul tău și te vor ajuta să-ți pregătești tenul pentru ”lupta” pe care o va duce cu factorii externi.

      Hidratarea și hrănirea pielii cu diferite seruri sau creme sunt la un pas distanță după utilizarea unei măști potrivite care să-ți curețe în profunzime tenul. Skinegal îți pune la dispoziție o gamă cosmetică de măști faciale ce și-au dovedit eficiența, datorită formulei pe bază de argilă verde cambriană, extrasă din regiunea ecologică, excepțional de curată a Golfului Finlandei. Măștile faciale Skinegal au o formulă atent creată, bogată în minerale, prin care îmbunătățesc aspectul tenului curăță în profunzime, tratează și calmează pielea.

Noul ritual de îngrijire a pielii

      Înainte de a adapta rutina de îngrijire a tenului la noile schimbări climatice, programează un ritual de tratare a pielii, de 1-2 ori pe săptămână, în care să folosești una dintre măștile Skinegal, în funcție de tipologia tenului. Măștile cu argilă cambriană Skinegal curăță și calmează pielea, împiedicând apariția inflamațiilor și iritațiilor, dar, mai mult, o pregătește pentru a absorbi substanțele nutritive din serurile și cremele pe care le folosești în rutina de îngrijire.

    Aplică masca pe fața curată, evitând zona ochilor și a gurii. Las-o să acționeze 20 de minute și, la final, îndepărtează delicat masca cu apa călduță. Rezultatul: o piele vizibil mai curată, mai luminoasă și mai netedă. Alege una dintre cele două măști Skinegal, în funcție de tipul tenului:

  1. SKINEGAL MASCĂ FACIALĂ ANTI-ACNEE

     Dedicată tenului gras și mixt, cu tendință acneică, masca reglează secreția de sebum, micșorează porii, calmează pielea și are efect puternic antibacterian. Secretul constă în formula bogată în argilă verde Cambriană, care absoarbe impuritățile și toxinele din piele, fiind o sursă ideală de minerale necesare pentru un aspect sănătos al tenului. Complexul bioactiv de argilă și Aloe Vera curăță tenul în profunzime și revitalizează pielea.

  1. SKINEGAL MASCĂ FACIALĂ PURIFICATOARE & NUTRITIVĂ

     Masca purificatoare și nutritivă este recomandată pentru toate tipurile de ten. Special creată pentru îngrijirea tenului lipsit de vitalitate, uscat și aspru și celui care necesită curățare profundă, masca purifică intens și în profunzime pielea, calmează erupțiile cutanate și previne leziunile pielii, conferind tenului un aspect proaspăt și luminos. De asemenea, hrănește pielea cu minerale și substanțe nutritive esențiale pentru un ten sănătos. Ingredientele produsului ajută pielea să-și redobândească suplețea și aspectul neted și oferă un efect de lifting blând. Îmbogățită cu proteine de mătase și ulei de jojoba, masca previne deshidratarea tenului, îl hrănește, lăsând pielea extrem de catifelată. Îmbunătățește vizibil aspectul feței.

 Cantitate: 40 g/plic

Preț recomandat: 12 lei

Disponibile doar în farmacii.

Nu-ți lăsa tenul pradă factorilor externi! Contracarează cu un ritual de îngrijire fără egal, cu Skinegal!

Skinegal – Inspirată din natură!

14 comentarii la „Măștile cu argilă Skinegal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *