Toamnă parfumată cu Yves Rocher

     Dragi fete mov, să știți că toamna deja se anunță interesantă. Se pregătesc câteva apariții noi, atât de produse, cât și de magazine de cosmetice. Fiți cu ochii pe blog, ca să nu pierdeți nimic. Astăzi vă arăt noutățile pregătite de Yves Rocher, care vor fi lansate în luna septembrie. Parfumurile Yves Rocher sunt faimoase și mult îndrăgite de noi toate. Din toamnă, o nouă apă de parfum ne va intriga simțurile, Oui à l’Amour. Din descrierea oficială pare a fi combinația ideală dintre prospețime și senzualitate, dintre îndrăzneală și pasiune. Lucru foarte interesant care mi-a captat atenția. În compoziția sa găsim esență din rădăcina plantei angelica, trandafir, tonka și lemn de cedru. 

      Cu ocazia acestei lansări, Yves Rocher va oferi un ruj Oui à l’Amour, în ediție limitată pentru fiecare achiziție a parfumului cu același nume, în perioada 27 septembrie – 12 noiembrie 2017 (în limita stocurilor disponibile).

     4 noi creme de mâini în gama Plaisirs Nature, cu arome asociate cu cele ale gelurilor de duș, toate îmbogățite cu unt de karite: măsline & petit grain, mango & coriandru, vanilie bourbon și nucă de cocos, într-un format practic de 30 ml. 10,90 lei fiecare.

      Gama Reparare Expert Yves Rocher cu unt de karite, pentru îngrijirea pielii uscate sau foarte uscate, cu acțiune de reparare și nutriție intensă. Formule prietenoase cu pielea și cu planeta, fără coloranți, parabeni și uleiuri minerale:
1. Lapte reparator pentru corp la tub 200 ml (41 lei) și  la  2. flacon cu pompă 390 ml (57 lei),
3. Balsam reparator pentru corp – cutie 150 ml (65 lei)
4. Balsam reconfortant pentru duș – tub 200 ml (20 lei).

Este vreo noutate care vă face cu ochiul?

🙂

24 de comentarii la „Toamnă parfumată cu Yves Rocher

  1. Daaa, parfumul Oui a l’amour si rujul din oferta.
    Numele lui imi aminteste de un parfum de a lor mai vechi Ode a l’amour care imi placea mult si de sticluta parfumului Quelques notes d’amour.
    Interesante noutatile, abia astept !

  2. Stiu de aceasta firma inca de cand sunt mica, dar in liceu, fiind intr-o clasa doar de fete, profesoara de biologie ne-a încurajat sa folosim produse Yves Rocher, lăudându-le ca nu conțin parabeni si ca sunt facute din ingrediente cat se poate de naturale.

  3. daca are miros a lemn de cedru trebuie sa fie al meu !!! sunt fan !! si se ofera si un ruj la achizitia parfumului !!! hmmm ..nu trebuie ratat , nu-i asa ???:)))

  4. De cand asteptam sa apara un parfum nou la Yves Rocher! E minunata ideea de a oferi un ruj la cumpararea parfumului. Cremele de maini sunt convinsa ca miros super si sunt perfecte pentru iarna 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *