O nouă campanie Nivea pe Trybe

       Vă spuneam acum ceva vreme despre noua companie Trybe – platformă de testare de produse gratuite, care se lansează și în România. Compania este norvegiană și este o mare comunitate de testeri. Se oferă spre testare produse gratuite, produsele nu se înapoiază ci se păstrează, în schimbul unei recenzii despre produsul respectiv, prin email după testare. Până acum au fost prezenți în alte țări din Europa și în SUA, dar vor să se extindă și pornesc cu avânt și în România: AICI.

     Dacă e să sumarizăm totul în 3 etape, ar fi cam așa: 1) Aplicați pentru a încerca un produs, 2) Testați produsul (dacă sunteți selectat) și 3) Vă spuneți părerea despre produs (fie răspundeți la câteva întrebări, fie scrieți o recenzie). Pare simplu, dar, fiindcă încă nu am această experiență, rămân rezervată în exprimarea vreunei opinii. Dar, în principiu, mi se par interesante platformele de testare, am aplicat și la altele. Poți aplica pentru ce produs te interesează, când te interesează. Totul este să fii selectat, selecție care nu știu cum se face sau care sunt criteriile de departajare. Mă gândesc că, utilizatorii cei mai activi (cu distribuiri și recenzii multiple în social media), au șanse de a fi selectați pentru primirea produsului de testat. 

    Prima lor campanie din România, care încă este în desfășurare, este pentru testarea cremei NIVEA MEN CREME – face – body – hands (cremă special creată pentru bărbați, pentru hidratare și protecție împotriva pielii uscate pe față, mâini și corp). Dar se pot înscrie atât femei, cât și bărbați. Eu m-am înscris la această campanie, și soțul meu va fi beneficiarul testării, dacă voi fi selectată. 🙂 

      De câteva zile, au dat drumul și la cea de-a doua campanie în România, de data aceasta, pentru femei: clasica NIVEA CREME, cea originală, cea pe care o putem folosi ca panaceu atunci când avem nevoie de hidratare. M-am înscris și la această campanie, pentru că a trecut cam mult timp de când nu am mai avut-o, așa că țineți-mi pumnii.

     Se pare că vor avea campanii noi aproape lunar și din câte vad, în alte țări, au avut campanii la produse de la diverse brand-uri interesante ca Puma, Decathlon, Libero, Pampers, Adidas, Hi-Chew și altele. Sunt curioasă ce brand-uri vor avea la noi, în țară. Dacă vă doriți să testați și voi produse gratuit, înscrieți-vă. Puteți aplica la campaniile care vă plac, atrag, când vă doriți. Eu m-am înscris. 🙂

6 comentarii la „O nouă campanie Nivea pe Trybe

  1. Folosesc toată gama de la Nivea.Foarte mult timp am avut probleme cu transpirația,orice încercăm mi se udau hainele.
    Insa cu Nivea numai am probleme.
    Apa tonica este bestiala, șervețelele le-am folosit la ambii copii,crema de mâini nu îmi lipsește din geanta.
    Va mulțumesc ca existați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *