Nivea Silk Mousse

     Prima dată ați văzut-o AICI, acum o detaliăm, ca să aflăm cum este. Este vorba despre spuma de duș Creme Care Silk mousse cu uleiuri esențiale de la Nivea. Am primit-o în prima cutie de frumusețe dm, la puțin timp după ce s-a lansat și m-am bucurat mult, pentru că sunt mare fan spumă de duș. Primele încercate de mine au fost cele de la Balea – ACESTEA – și mi-au plăcut atât de mult, încât vroiam să le încerc pe toate de pe lume. 🙂 Încă mai vreau acest lucru și probabil că le voi încerca pe toate, pe rând. 😀 

      Multe dintre noi apreciem un răsfăț la duș, o relaxare, iar, după mine, răsfățul este maxim cu o spumă de duș. Nu există nimic mai fin ca spuma de duș. Spuma Nivea nu face excepție, este extrem de fină și o reală încântare să o folosesc. Agit bine flaconul înainte de utilizare și apoi îmi umplu mâinile cu spumă, cu cât mai multă cu atât mai bine 🙂 Fiind foarte fină spuma, mi se pierde printre degete și tind să scot/folosesc mai multă decât am nevoie. Curăță bine pielea și te învăluie în mirosul caracteristic Nivea. Miros care mie mi se pare cam puternic, este practic mirosul Nivea dar amplificat. Cel puțin varianta aceasta. Mai există încă două variante: Creme Smooth (cu extract de mătase) și Creme Soft (cu ulei de migdale), pe care nu le-am încercat și care, sper să aibă arome mai proaspete. Este doar o chestiune de gusturi, iar eu prefer aromele mai proaspete, any time of the year. 🙂

     Pielea rămâne curată, moale, catifelată. Eu am folosit-o pe timpul verii și nu am simțit nevoia de o extra hidratare a pielii, după folosirea spumei. Totuși, cred că în anotimpurile mai reci, ar fi necesară hidratarea cu o cremă, mai ales pentru pielea uscată. Deși ultima parte a listei de ingrediente conține iritanți și parfum, nu mi-a creat probleme sau reacții. A folosit spuma și soțul meu, și i-a plăcut mult și piticului. Ne place tuturor conceptul spumei de duș. 

      Așadar, iubesc spumele de duș, iar spuma Nivea ar fi fost de nota 10, dacă nu ar fi avut un miros prea puternic pentru gustul meu. În rest, cu spuma de duș chiar ai parte de un adevărat răsfăț, o desfătare a simțurilor. E ca o mângâiere. ♥

Voi ați încercat această spumă de duș? Cum vi se pare? Ce alte spume de baie îmi recomandați?

10 comentarii la „Nivea Silk Mousse

  1. Sunt fan Nivea. Nu pot sa spun ca am folosit toate produsele dar produsele pentru corp si par le-am folosit pe toate.

  2. Am incercat-o si eu. Chiar imi place textura ei, atat de moale…Hidrateaza foarte bine, chiar si pe sotul meu l-a cucerit. A incercat-o cand a ramas fara gelul lui si chiar am fost uimita cand mi-a zis ca-i place…

  3. Nivea este brandul meu preferat ! Am incercat si acest nou produs de la ei si mi-a placut mult ; toate produsele Nivea sunt minunate , nici unul nu m-a dezamagit 🙂 !!

  4. Inca nu am folosit spuma de la Nivea,dar sigur am sa o incerc,eu le-am folosit pe cele de la Balea,imi plac foarte mult.

  5. Am incercat-o si imi place foarte mult. Imi lasa pielea foarte catifelata, am impresia ca ma spal cu o petala de trandafir.

  6. Imi plac mult toate produsele Nivea , le ador. Si aceasta spuma de dus mi-a placut mult , lasa pielea catifelata si hidratata.

  7. Abia astazi am reusit sa testez acest peodus, de aceea si comentariul intarziat pentru participare la concurs. Imi place extraordinar de muuult!!! Si review-ul si produsul, de nota 10!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *