Uleiul de duș Atoderm de la Bioderma

     Probabil că ați citit deja până acum diverse păreri (majoritatea bune) despre acest ulei, poate chiar l-ați folosit, dar azi este rândul meu să îl laud. Nu ai cum să zici altceva despre acest ulei de duș de la Bioderma. Face parte din gama Atoderm, gamă dedicată pielii foarte uscate și atopice și care oferă o îngrijire intensivă pentru întreaga familie, de la nou născuți până la adulți. 

Citește în continuare


Schauma Nature Moments, Mediterranean Olive Oil Aloe Vera

      În această primăvară, Schauma a lansat o nouă gamă, inspirată din natură – Nature Moments. Gama cuprinde în total 7 variante de șampoane (și balsamul aferent), fiecare având la bază ingrediente naturale care adresează cele mai importante probleme cu care ne confruntăm: păr uscat, deteriorat, fragil, fără volum, vârfuri despicate, etc. Dintre aceste 7 variante, la noi au apărut doar 4:

Citește în continuare


Wash&Go se relansează

     Ambalaje noi și stilizate, o imagine fresh, formule ȋmbunătăţite, același concept: 100% VOLUME. Cei 30 de ani de pasiune şi dedicare pentru îngrijirea părului se materializează în reţeta perfectă: şampoanele şi balsamurile Wash&Go, game potrivite pentru toate tipurile de păr, astfel încât fiecare zi să se transforme ȋn “a good hair day” cu ȋncredere ȋn sine.

Citește în continuare


Giveaway-ul de Iunie – ÎNCHEIAT

     Dragile mele cititoare fidele, o dată cu căldura, renasc și eu 🙂 Am chef de lucru, de blog, de documentări, de poze, de voi. Pentru că lunile trecute (aprilie și mai) blogul meu a avut câteva probleme tehnice și încă ne recuperăm (dar suntem pe drumul cel bun), nu am mai putut fi alături de voi. Dar eu v-am simțit alături de mine, știu că ați fost aici și ați stat cuminți așteptând din nou veștile mov. Ei bine, gata cu așteptarea, blogul mov e din nou aici și pentru că vreau să vă mulțumesc că sunteți încă aici, organizez astăzi, pentru voi un concurs/giveaway, cu câteva produse, zic eu, numai bune de luat în bagaj, în vacanța/concediul care e pe aproape.

Citește în continuare