Giveaway-ul de Martie

    Cam greu cu timpul liber când vrei să faci și să rezolvi multe lucruri în doar 24 ore. Nu? E ultima săptămână din martie, iar eu abia acum am găsit puțin timp liber să organizez giveaway-ul de martie. Ce să mai zic, de muntele de articole care nu vor să se scrie singure și să se pozeze singure! 🙂 Mai bine mai târziu, decât niciodată… zic eu. 
Vezi mai mult


Florile seducătoare din gamele Tesori d’Oriente

     Odată cu sosirea noului anotimp, Tesori d’Oriente aduce în lumina reflectoarelor, răsfățul florilor din cele mai îndepărtate și exotice locuri. Indiferent de sezon, comorile enigmatice ale Orientului inspiră specialiștii în parfumerie și produse cosmetice – gamele Tesori d’Oriente devin ritualuri de îngrijire și relaxare pline de seducție, ale căror proprietăți calmante, hidratante și de revitalizare învăluie pielea în note misterioase de parfum oriental. Vezi mai mult


elmiplant lansează Skin Moisture cu Nufăr

     Mergem cu încredere (#WalkTall) pentru că bine cunoscuta gamă elmiplant Skin Moisture se extinde – se lansează două noi creme pentru ten, de zi şi de noapte, cu Nufăr 100% natural. Pielea devine catifelată şi este hrănită ȋn profunzime datorită formulelor pe bază de extracte 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, care asigură păstrarea proprietăţilor substanţelor active. Skin Moisture rămâne la aceleaşi principii și în cazul noilor produse, fiind o gamă ce reprezintă un sistem complet de ȋngrijire a tenului, bazat pe expertiză clinică și o cunoaștere în profunzime a puterii naturii. Vezi mai mult


Crema de mâini și balsamul de buze Atoderm, Bioderma

     Pentru că nu trebuie doar să ne îngrijim ci trebuie să ne îngrijim corect, Bioderma desfășoară campania Realitate sau mit? O poveste Atoderm cu final fericit! Este o campanie bine gândită cu scopul de a ne informa corect în ceea ce privește îngrijirea adecvată a corpului. Cel mai bine este să luăm fiecare mit și fiecare leac și să le punem față în față cu realitatea și cu adevărul. Mai multe informații și detalii găsiți pe site-ul www.pieleuscata.com. În cadrul acestei campanii, am avut șansa să pot testa câteva produse din gama Atoderm de la Bioderma: crema de mâini și unghii, stick-ul de buze, crema hidratantă pentru piele uscată cu efect 24 ore și uleiul de duș. Această gamă, Atoderm, este creată pentru pielea sensibilă atopică şi pielea foarte uscată.
Vezi mai mult


Pe 11 Martie aflăm cum să ne îngrijim corect pielea

     Dacă nu știți cine este Corina Allan, aveți ocazia să aflați sâmbătă, pe 11 Martie. Începând cu ora 09:30, la We Love Digital Unirii, Piața Unirii, la doi pași de Hotel Horoscop. Cine e Corina și de ce să o cunoașteți? Corina este autoarea blogului Pasagera.ro și o enciclopedie de cunoștințe/studii/cercetări în cosmetică. Cu ajutorul ei am făcut slalom printre milioanele de informații referitoare la îngrijirea pielii și am ales adevărurile. Mi-a deschis ochii nu doar către o îngrijire de sine corectă, ci și asupra multor altor aspecte din viață. Am avut doar de învățat de la ea și mă bucur că am întâlnit-o. Mă bucur de fiecare dată când vine în București, mi-ar plăcea să se mute aici, i-am zis de multe ori acest lucru. 🙂

     Evenimentul de sâmbătă, 11 Martie, este organizat de către autoarea blogului PrintesaUrbana.ro – Ioana Chicet-Macoveiciuc și va fi o conferință interactivă cu Corina Allan, despre sănătatea pielii noastre și a copilului nostru. Așadar, puteți veni însoțite de picii voștri, pentru ei vor fi pregătite activități în sală și foaier. Conferința începe la ora 10:00 și durează 4 ore, cu o pauză de cafea de 20 minute. 

     Costul unui bilet este de 40 de lei și trebuie achitat în avans. Pentru înscrieri accesați link-ul: ÎNSCRIERE CONFERINȚĂ. Pentru cei care ar dori să participe, dar nu au posibilități financiare, Ioana a conceput Biletul în așteptare, prin care oricine poate achita un bilet în așteptare ce urmează a fi oferit unei persoane din comunitatea de părinți sau unei persoane aleasă de cea care oferă biletul cadou. Pentru a achita un bilet în așteptare folosiți același link pentru înscriere. La nume puteți scrie Bilet în Așteptare dacă doriți să fie oferit unei persoane pe care nu o cunoașteți sau scrieți numele persoanei căreia doriți să îl oferiți.

Evenimentul este prezent și pe FacebookConferința va putea fi accesată și online, live sau în cursul următoarelor trei zile, contra unei taxe de 25 de lei (plătiți în avans, veți primi din timp un link și o parolă unică). Dacă doriți să vă înscrieți pentru transmisiunea online, folosiți acest link: ÎNSCRIERE CONFERINȚĂ ONLINE.

În cadrul conferinței Corina va vorbi despre multe lucruri legate de îngrijirea pielii. Veți afla ce, cum, când și mai ales de ce trebuie făcut așa pentru a avea o piele sănătoasă. Dacă aveți întrebări pentru Corina referitoare la îngrijirea pielii, a tenului, la diversele probleme de skincare cu care vă confruntați și nu puteți ajunge la conferință, mi le puteți lăsa aici în comentarii, iar eu le voi ridica în cadrul conferinței și revin cu răspunsuri. 

Din programul conferinței interactive Piele frumoasă, piele sănătoasă, spicuiesc câteva topicuri de interes general, dar vă asigur că vor fi de 3 ori mai multe:
 
Capitolul 1. Ten sănătos, cu aspect cât mai tânăr
    Eu ce tip de ten am?
    Cum anume funcționează pielea?
    Ce afectează celulele pielii și de ce îmbătrânește pielea?
    Cinci pași în rutina zilnică, necesari pentru a avea un ten sănătos
    Cum am grijă de tenul meu în fiecare zi?
    Greșeli frecvente în îngrijirea pielii
 
Se va vorbi și despre: curățarea tenului, hidratare, protecție solară, soarele și vitamina D, bronzul, îndepărtarea celulelor moarte (exfoliere chimică și scrub), acizi AHA si BHA, alimentație anti aging, reguli de igienă, Botox, microdermoabraziune, tratamente faciale, stimularea producției de colagen.
 
Capitolul 2. Produse și ingrediente cosmetice
    Ce informații găsim pe eticheta produselor cosmetice?
    Ambalaj, condiții de păstrare și termene de valabilitate
    Ingredientele produselor cosmetice și efectele lor asupra pielii
    Produse cosmetice sintetice, produse naturale și/sau organice
    Există ingrediente miraculoase sau exotice?
    Mituri și realități cosmetice
 
Se va vorbi și despre: iritanți și alergeni comuni, anti iritanți, uleiuri vegetale, retinol, niacinamide, antioxidanți  ingrediente controversate, produse dermatocosmetice, hipoalergenice, dicționar de ingrediente cosmetice, filtrele solare, semnificația numărului SPF, ingrediente pentru timpul zilei, ingrediente pentru seară, colagen și elastină în produsele cosmetice, conservanți.
 
Capitolul 3. Problemele tenului, pentru toate vârstele
    Vizita la dermatolog – da sau nu?
    Îngrijirea tenului cu probleme
    Puncte negre și pori dilatați
    Acnee, cicatrici și pete post acnee
    Dermatite, eczeme și erupții
    Rozacee, cuperoză. Ten intolerant
    Probleme și soluții pentru pielea bebelușilor
    Putem detoxifia pielea?
    Probleme fără soluții în industria cosmetică
 
Se va vorbi și despre: dermatita seboreică, dermatita de contact, dermatita atopică, iritația de scutec, iritații frecvente, ten foarte uscat, riduri profunde, cearcăne, capilare sparte, vergeturi, scuame pe scalpul bebelușilor, buze uscate, mâini foarte uscate.
 
Capitolul 4. Sfaturi generale și întrebări
Dacă aveți întrebări pentru Corina, lăsați-le jos, în comentarii.
Ne vedem sâmbătă, 11 Martie?